Obavijesti

Show

Komentari 6

Boris bi htio osnovati obitelj, a Petra se želi riješiti depresije...

Boris bi htio osnovati obitelj, a Petra se želi riješiti depresije...
3

Petra strahuje da je zbog kilaže nitko neće voljeti i da će prerano umrijeti, a željela bi doći do dvoznamenkaste brojke na vagi. Boris vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života

VIDEO

Peta sezona reality showa 'Život na vagi' uskoro kreće, a ovo je dvoje novih kandidata. 

Petra Čorbić (35) dolazi iz Karlovca, a muka s kilogramima njezina je svakodnevica. S kilogramima se bori od osnovne škole, od kada je nebrojeno puta trpjela razne uvrede.

POGLEDAJTE VIDEO:  Roko odgovorio na 24 pitanja

Pokretanje videa...

24pitanja roko žnv 04:59

Prisjeća se da su joj u osnovnoj školi drugi učenici skinuli tajice i tako je osramotili pred cijelim razredom, a na jednom razgovoru za posao poslodavka joj je 'držala lekciju' o pretilosti i naposljetku je nije zaposlila.

Strahuje da je zbog kilaže nitko neće voljeti i da će prerano umrijeti, a željela bi doći do dvoznamenkaste brojke na vagi kako bi bila sretnija i zadovoljnija. Vjeruje da bi se tada riješila i depresije od koje pati. Ističe da joj je najvažnija osoba majka, koju život nije mazio i koja se uvijek za nju trudila sve napraviti. Tata joj je umro prije više od 10 godina, a Petra kaže da je njegov najveći problem bila ovisnost o alkoholu.

Velika radost u životu njezina su joj dva psa o kojima brine i koji su joj motivacija da ujutro ustane. Za sebe kaže da je iskrena, smiješna i sarkastična, a kao svoje mane ističe što ponavlja greške i što ne zna reći 'ne'.

Zdravka želi plesati na svili, a Matej 10 godina igrao rukomet
Zdravka želi plesati na svili, a Matej 10 godina igrao rukomet

Iz, po mnogima najljepšeg grada u Hrvatskoj, Dubrovnika u 'Život na vagi' stiže Boris Bonić (47), slobodni umjetnik. Na prijavu u 'Život na vagi' odlučio se na nagovor prijatelja, a smršavjeti želi kako bi mogao zasnovati obitelj jer smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu. Vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života, kao i činjenice da mu je uvijek nešto drugo bilo važnije od njega samog. Borisov najveći strah je da će cijeli život ostati sam.

Priznaje i da se srami što je debeo, a smeta mu što ne može pronaći odgovarajuću odjeću za sebe i što ne može biti aktivan koliko bi htio biti. Na sebi ne voli trbuh, prsa i podbradak.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin