To je to što me zanima!

Boris Novković: 'Trudnoća nas nije iznenadila, željeli smo to'

Kako tvrde njihovi prijatelji, par je odmah kliknuo, dijele jednake životne vrijednosti i često zajedno šeću pse po Maksimiru. Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled, kaže Iris
Vidi originalni članak

Pjevač Boris Novković (50) očekuje dijete s atraktivnom studenticom modnog dizajna Iris Volf (25). Boris je otkrio da je presretan što će dobiti treće dijete te je otkrio da je Iris u petom mjesecu trudnoće, piše Story.

- Presretni smo! Lijepa vijest da čekamo dijete nije nas zatekla, željeli smo to - kaže Boris koji još ne želi otkriti spol djeteta, prenosi magazin Story.

Kako tvrde njihovi prijatelji, par je odmah kliknuo, dijele jednake životne vrijednosti i često zajedno šeću pse po Maksimiru.

- Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled - napisala je Iris na Instagramu. Zagrepčanku je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom.

U siječnju ove godine, pjevač je bio u vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se na koncertu u čast Vladi Štefančiću. Boris je s njom prohodao samo nekoliko mjeseci nakon što se na jesen 2017. razveo od Ines Katić.

 

To mu je bio treći brak. Naime, u vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45). Vjenčali su se mladi i u braku opstali pet godina. 

foto: PIXSELL/kolaž 

Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou (7) i Bona (4). Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (39). Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. Pjevač je tad tvrdio da nikad nije ostavio obitelj i djecu. Nakon rođenja njegova mlađeg sina, iako Lucija i on više nisu bili skupa, Boris je svaki dan dolazio bivšoj supruzi i pomogao joj brinuti o zajedničkoj bebi. Novinarka i pjevač ostali su u korektnim odnosima. O bivšim je suprugama i djevojkama uvijek govorio samo lijepe riječi.

- Mijenjao sam se i stalno se mijenjam, to nam je zadaća na ovom svijetu, zar ne? Upoznati sebe, spotznati tko smo, odakle dolazimo, kamo idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživio sam sa sobom kada bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poanta je da zauvijek vjerujem u ljubav i nikad ne prestajem - kaže Boris.

Sutra ulazimo u sezonu Strijelca: Kakve promjene drugi znakovi zodijaka mogu očekivati u tom razdoblju?

Idi na 24sata

Komentari 51

  • anti_bullshit 23.11.2018.

    da bacimo kladu za koliko ce naci drugu!?

  • 22.11.2018.

    Nikad necu zaboraviti kad smo dosli na oprostaljku u vrtic za predskolarce.Kaze jedan tata -deda dajte se maknite da slikam ,a on njemu - ja nisam deda ,ja sam tata.Ljudi su tri godine bili uvjereni kako malenu svako jutro u vrtic tata dovodi

  • 21.11.2018.

    Nema od ove veze ništa ko ni do sada. Curo krivi frajer definitivno,

Komentiraj...
Vidi sve komentare