Obavijesti

Show

Komentari 51

Boris Novković: 'Trudnoća nas nije iznenadila, željeli smo to'

Boris Novković: 'Trudnoća nas nije iznenadila, željeli smo to'
7

Kako tvrde njihovi prijatelji, par je odmah kliknuo, dijele jednake životne vrijednosti i često zajedno šeću pse po Maksimiru. Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled, kaže Iris

VIDEO

Pjevač Boris Novković (50) očekuje dijete s atraktivnom studenticom modnog dizajna Iris Volf (25). Boris je otkrio da je presretan što će dobiti treće dijete te je otkrio da je Iris u petom mjesecu trudnoće, piše Story.

- Presretni smo! Lijepa vijest da čekamo dijete nije nas zatekla, željeli smo to - kaže Boris koji još ne želi otkriti spol djeteta, prenosi magazin Story.

Kako tvrde njihovi prijatelji, par je odmah kliknuo, dijele jednake životne vrijednosti i često zajedno šeću pse po Maksimiru.

- Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled - napisala je Iris na Instagramu. Zagrepčanku je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U siječnju ove godine, pjevač je bio u vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se na koncertu u čast Vladi Štefančiću. Boris je s njom prohodao samo nekoliko mjeseci nakon što se na jesen 2017. razveo od Ines Katić.

 

To mu je bio treći brak. Naime, u vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45). Vjenčali su se mladi i u braku opstali pet godina. 

foto: PIXSELL/kolaž 

Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou (7) i Bona (4). Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (39). Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. Pjevač je tad tvrdio da nikad nije ostavio obitelj i djecu. Nakon rođenja njegova mlađeg sina, iako Lucija i on više nisu bili skupa, Boris je svaki dan dolazio bivšoj supruzi i pomogao joj brinuti o zajedničkoj bebi. Novinarka i pjevač ostali su u korektnim odnosima. O bivšim je suprugama i djevojkama uvijek govorio samo lijepe riječi.

- Mijenjao sam se i stalno se mijenjam, to nam je zadaća na ovom svijetu, zar ne? Upoznati sebe, spotznati tko smo, odakle dolazimo, kamo idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživio sam sa sobom kada bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poanta je da zauvijek vjerujem u ljubav i nikad ne prestajem - kaže Boris.

Sutra ulazimo u sezonu Strijelca: Kakve promjene drugi znakovi zodijaka mogu očekivati u tom razdoblju?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije