To je to što me zanima!

Bosanca Edina oduševila nova supruga, ali poljubac će morati zaslužiti: 'Izula me iz cipela!'

'Spontan je i smiren. Zasad je stvarno divan, lijepo se ponaša i ima lijepe manire. No trebat će vremena da se upoznamo i da se povežemo, a i da dođe do poljupca', otkriva Erna
Vidi originalni članak

Erna i Edin bili su malo nervozni i vrlo uzbuđeni pred samu ceremoniju vjenčanja, a kad su im se pogledi sreli, osmjeh na licima je govorio sve. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
- Iskreno, oduševljen sam na prvu, izula me iz cipela! Bit će nešto sto posto. Kad pozitivno misliš i pozitivni želiš, to ti se i ostvari. Vjerujem da bi moglo biti nešto više između nas i potrudit ću se da se to ostvari - izjavio je Edin, a i Erna je bila zadovoljna novim suprugom.

'BRAK NA PRVU' Ljubomorna Ana u početku nije mogla podnijeti bivšu suprugu na vjenčanju: 'Hvala na mužu!'

-  Nije u potpunosti moj tip muškarca, ali nisam mu pronašla mane, pa ako se potrudi...- komentirala je Erna, ali oduševljena je s tim što je Bosanac.

- Spontan je i smiren. Zasad je stvarno divan, lijepo se ponaša i ima lijepe manire. No trebat će vremena da se upoznamo i da se povežemo, a i da dođe do poljupca - otkriva Erna, pa upitala Edina s kakvom se osobom vidi.

OPROSTILA MU JE KAŠNJENJE Kristina iz 'Braka na prvu' nam otkriva: 'Tomislav mi se sviđa! Želim se udati i napraviti klince'

- Htio sam nasmijanost, smirenost - odgovorio je Edin, na što je Erna rekla kako ona 'nije baš smirena, jer puno priča', a ljubazni Edin je rekao da je to pozitivno.

- Bit ću strpljiv oko prvog poljupca -  kojemu se možda dogodila i ljubav na prvi pogled, jer čim je ugledala Ernu rekao joj je 'prelijepa si'.

ŽAO MU JE ZBOG RUŽNIH RIJEČI Jasmin se javno ispričao Saneli: 'Pojeli su me stres i trema, ona je ozbiljna žena i želi se skrasiti'

Njegova smirenost također je iznenadila njegovu suprugu.

- Koliko je bio smiren, mislila sam da mu je ovo treći brak - našalila se.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zelena mamba 16.10.2021.

    Dobri su

  • 16.10.2021.

    ovo izgleda nije hrvatski show.....  

  • zujan kradezejovski 16.10.2021.

    Daj sve stavite u jedan članak i to pod vijesti izbosne a ne ovo kaj radite

Komentiraj...
Vidi sve komentare