To je to što me zanima!

Božo Vrećo i majka pozirali u haljinama dan prije bolnice

Kralj sevdaha početkom mjeseca svojim je pratiteljima ispričao tužnu vijest. Njegova majka Mila, kako je napisao, boluje od raka. Sada joj je posvetio emotivnu objavu i napisao da će ići na operaciju
Vidi originalni članak

Glazbenik Božo Vrećo (37) početkom mjeseca na društvenim je mrežama svojim pratiteljima priopćio loše vijesti. Njegovoj mami Mili dijagnosticiran je rak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sada se borimo, zajedno i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo pobijediti tog 'zlikovca'. Naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav je donosi i teške i radosne trenutke. Dok je ljubavi, bit će i života - napisao je Vrećo.

Sada je otkrio kako će njegova mama vjerojatno u četvrtak na operaciju. Pozirali su zajedno, odjeveni u haljine, a Božo je uz fotografiju napisao emotivan tekst.

- Idemo u bolnicu u srijedu, operacija će biti vjerojatno u četvrtak, ali danas, htjeli smo još jednom da prišapnemo jedno drugom da možemo sve i da smo dovoljno jaki. Lijepo smo se dotjerali i obećali jedno drugom hrabrost da nas vodi - napisao je kralj sevdaha pa dodao:

- Rekao sam joj: 'Ti nikad nisi sama i ne boj se, ja sam tu i volim te najjače, znaš'. 

ODGOVORIO JE NA PROZIVKE Srbi napali Božu Vreću: 'Slava ne može, a njegov nastup može'

Brojni pratitelji u komentarima su im uputili riječi podrške. Između ostalih, oglasila se pjevačica Indira Levak (47), koja im je poručila kako nisu sami i da ih voli.

POGLEDAJTE VIDEO - BOŽIĆNI KONCERT ZAGREBAČKIH SOLISTA:

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Miguel de la spreda 22.01.2021.

    E zbog ovakvih se ne zelim cijepiti protiv corona virusa!

  • LJEPOTICA 1 24.12.2020.

    Alo svi,trebamo skupiti nešto love da mu kupimo mrvicu pristojne robice,da mater ne sramoti.

  • 23.12.2020.

    Vidim da je jadna žena jednu traumu već preživila

Komentiraj...
Vidi sve komentare