Obavijesti

Show

Komentari 45

Božo Vrećo i majka pozirali u haljinama dan prije bolnice

Božo Vrećo i majka pozirali u haljinama dan prije bolnice
5

Kralj sevdaha početkom mjeseca svojim je pratiteljima ispričao tužnu vijest. Njegova majka Mila, kako je napisao, boluje od raka. Sada joj je posvetio emotivnu objavu i napisao da će ići na operaciju

Glazbenik Božo Vrećo (37) početkom mjeseca na društvenim je mrežama svojim pratiteljima priopćio loše vijesti. Njegovoj mami Mili dijagnosticiran je rak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Sada se borimo, zajedno i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo pobijediti tog 'zlikovca'. Naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav je donosi i teške i radosne trenutke. Dok je ljubavi, bit će i života - napisao je Vrećo.

Sada je otkrio kako će njegova mama vjerojatno u četvrtak na operaciju. Pozirali su zajedno, odjeveni u haljine, a Božo je uz fotografiju napisao emotivan tekst.

- Idemo u bolnicu u srijedu, operacija će biti vjerojatno u četvrtak, ali danas, htjeli smo još jednom da prišapnemo jedno drugom da možemo sve i da smo dovoljno jaki. Lijepo smo se dotjerali i obećali jedno drugom hrabrost da nas vodi - napisao je kralj sevdaha pa dodao:

- Rekao sam joj: 'Ti nikad nisi sama i ne boj se, ja sam tu i volim te najjače, znaš'. 

Srbi napali Božu Vreću: 'Slava ne može, a njegov nastup može'
Srbi napali Božu Vreću: 'Slava ne može, a njegov nastup može'

Brojni pratitelji u komentarima su im uputili riječi podrške. Između ostalih, oglasila se pjevačica Indira Levak (47), koja im je poručila kako nisu sami i da ih voli.

POGLEDAJTE VIDEO - BOŽIĆNI KONCERT ZAGREBAČKIH SOLISTA: