To je to što me zanima!

Bradley i Irina postigli dogovor: Zajedno će se brinuti o djetetu

Kod koga će biti malena Lea, zavisi o dogovorima i rasporedu, s obzirom na prirodu njihovog posla. Oboje su se vrlo brzo složili i dogovorili detalje, a dobrobit kćeri im je na prvom mjestu
Vidi originalni članak

Ruska manekenka Irina Shayk (34) i američki glumac Bradley Cooper (45) konačno su postigli dogovor oko skrbništva nad zajedničkim djetetom.

Prema posljednjim informacijama, početkom ove godine završili su pregovore. Stalna adresa manekenke i glumca bit će New York, a svu brigu oko djeteta dijelit će zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod koga će biti malena Lea (2), zavisi o dogovorima i rasporedu, s obzirom na prirodu njihovog posla. Irina i Bradley su se vrlo brzo složili i dogovorili detalje, a dobrobit kćeri im je na prvom mjestu. Proteklih dana Lea provodi vrijeme s majkom i često su viđene u šetnji po ulicama New Yorka.

SNIMILI IH FOTOGRAFI Cooper uživa u društvu kćerke, s bivšom Irinom se i dalje slaže

Podsjetimo, par je prekinuo nakon četiri godine veze. Postojala su brojna nagađanja o razlogu prekida, a sve je počelo sumnjom u glumčevu nevjeru, zbog prisnog odnosa s pjevačicom i glumicom Lady GaGom (33).

Izgleda da su glumac i manekenka, unatoč brojnim glasinama, ipak uspjeli ostati u prijateljskim odnosima i sve riješiti na miran način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 21.01.2020.

    bravo

  • iiiih 21.01.2020.

    Bravo! Pametni ljudi

  • jelena13 21.01.2020.

    Seve i Milane, ugledajte se na malo poznatije face od vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare