Show

Komentari 8

Bradley i Irina postigli dogovor: Zajedno će se brinuti o djetetu

Bradley i Irina postigli dogovor: Zajedno će se brinuti o djetetu

Kod koga će biti malena Lea, zavisi o dogovorima i rasporedu, s obzirom na prirodu njihovog posla. Oboje su se vrlo brzo složili i dogovorili detalje, a dobrobit kćeri im je na prvom mjestu

Ruska manekenka Irina Shayk (34) i američki glumac Bradley Cooper (45) konačno su postigli dogovor oko skrbništva nad zajedničkim djetetom.

Prema posljednjim informacijama, početkom ove godine završili su pregovore. Stalna adresa manekenke i glumca bit će New York, a svu brigu oko djeteta dijelit će zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kod koga će biti malena Lea (2), zavisi o dogovorima i rasporedu, s obzirom na prirodu njihovog posla. Irina i Bradley su se vrlo brzo složili i dogovorili detalje, a dobrobit kćeri im je na prvom mjestu. Proteklih dana Lea provodi vrijeme s majkom i često su viđene u šetnji po ulicama New Yorka.

Podsjetimo, par je prekinuo nakon četiri godine veze. Postojala su brojna nagađanja o razlogu prekida, a sve je počelo sumnjom u glumčevu nevjeru, zbog prisnog odnosa s pjevačicom i glumicom Lady GaGom (33).

Izgleda da su glumac i manekenka, unatoč brojnim glasinama, ipak uspjeli ostati u prijateljskim odnosima i sve riješiti na miran način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci