To je to što me zanima!

Brand se 2006. svađao s Rodom Stewartom: 'Mojoj kćeri si se upucavao?! Time se ne hvali!'

Četiri žene optužile su Russella Branda za seksualno zlostavljanje. Jedna od njih tvrdi da je imala tek 16 godina. Nakon njih, javilo se još nekoliko žena, a isplivali su i detalji o ranijim sukobima
Vidi originalni članak

Komičar Russell Brand (48) optužen je za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje četiriju žena, nakon čega su u javnosti počeli izlaziti brojni detalji o njegovim prošlim vezama i kontroverzni potezi.

Russell se tako godinama prije ovog skandala sukobio sa pjevačem Rodom Stewartom (78).

jedna je imala 16 godina Glumac Russell Brand optužen za silovanje četiri žene: 'Sve su moje veze bile sporazumne...'

Bilo je to 2006. godine, tijekom dodjele nagrada GQ Man of the Year. Russell je osvojio nagradu, a tijekom svog govora se našalio na račun Stewarta i komentirao njegovu kćer Kimberley.

- Za Roda Stewarta koji me ranije ove godine napao zbog previše ženskarenja. Ali opet, upucavao sam se njegovoj kćeri - rekao je tada Brand. Stewart je istu večer osvojio nagradu, a nije se ustručavao javno prozvati komičara.

- Upucavao si se mojoj kćeri, zar ne? - rekao mu je pa ga pozvao da ustane. Russell je tada izjavio da je Kimberley izveo na jednu večer, a Rod ga je pitao: 'Jesi li se lijepo ponašao?'. 'Nikada nisam dotaknuo tu djevojku', odgovorio mu je Russell, a Stewart je ljutito nastavio razgovor.

- Je*eno dobro da nisi. Ne smiješ doći ovamo i hvaliti se. Govorim ti ovdje kao otac - rekao mu je glazbenik.

Nakon svađe se Brand navodno ispričao Rodu, a čak su se i fotografirali zajedno tu istu večer. Ipak, čini se da mu glazbenik nije u potpunosti oprostio. Nešto kasnije su ga u intervjuu za Evening Standard pitali za mišljenje o komičaru.

- Možda je dobar igrač, ali ne bi se trebao hvaliti. Ja nikad nisam. Russell je bio malo plašljiv otkad sam mu rekao svoje mišljenje - rekao je tada Rod.

optužen za silovanja Russell je bio ovisnik o seksu, spavao je s više od 1000 žena: 'Bio sam spreman na sve...'

Podsjetimo, komičar je optužen za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje četiriju žena, a napadi su se dogodili u razdoblju od 2006. do 2013. godine, kada je Russell bio voditelj na BBC Radio 2 i Channelu 4. Jedna od žena tvrdi da je imala 16 godina kada su započeli vezu.

Brand se oglasio nakon optužbi i demantirao medijske navode inzistirajući na tome da su njegovi odnosi uvijek bili sporazumni. Ubrzo su na BBC-ju krenuli brisati njegove epizode, a Netflix je također uklonio njegovu emisiju 'Re:Birth'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • The Dome 18.09.2023.

    Sad je Russel na tapeti... 😂

  • modni guru 18.09.2023.

    Imala 16 kada su započeli vezu! Ja vezu podrazumjevam kao nešto obostrano! Ako ćemo suditi istim aršinima onda je Elvis Presley pedofil, bio u vezi s petnestogodišnjakinjom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare