To je to što me zanima!

Brat princeze Diane podijelio je njihovu fotku iz djetinjstva: 'Pa princeza Charlotte je ista baka'

Mnogi su usporedili Dianin izgled iz djetinjstva s današnjim izgledom princeze Charlotte, kćeri princa Williama i Kate Middleton
Vidi originalni članak

Grof Charles Spencer podijelio je fotografiju sa sestrom, pokojnom princezom Dianom, koja je snimljena u djetinjstvu. Prisjetio se davne 1968. godine, kad je Diana imala samo sedam godina.

MILIJUNSKE CIFRE Prinčevi Harry i William dobili su velika nasljedstva, ali je jedan dobio više. Evo zašto...

- Moj prvi dan škole, rujan 1968. godine. Tata je snimio ovu fotografiju mene i moje sestre Diane prije nego što nas je odvezao u Silfield, zaista lijepu osnovnu školu u King's Lynnu, u Norfolku. Ravnateljica je bila gospođica Jean Lowe, topla i brižna dama koja je voljela svoje dječake i djevojčice. Bio sam tamo do 1972., kad sam otišao u mjesto koje sam u svojim memoarima nazvao vrlo privatnom školom - napisao je Charles.

Mnogi su usporedili Dianin izgled iz djetinjstva s današnjim izgledom princeze Charlotte, kćeri princa Williama i Kate Middleton.

'Charlotte je Dianina kopija', 'Charlotte izgleda baš kao Diana', 'U ovoj slici vidim princa Georgea i princezu Charlotte. Definitivno sliče na obitelj Spencer', neki su od komentara.

BACILI SUMNJU NA PALAČU Agencija se ogradila od snimke na kojoj princeza Kate govori o dijagnozi raka: Otkrili su zašto

Charles je nedavno objavio memoare 'A Very Private School', koja je dignula buru i uzdrmala engleski školski sustav jer grof prvi put piše o seksualnom zlostavljanju koje je doživio kao učenik elitnog internata za dječake.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hercegovac katolik lopina 04.04.2024.

    Bas tesko zive.a ako znate broj ziro racuna da im uplatimo nesto ili vama oni daju dovoljno da toliko pisete o njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare