To je to što me zanima!

Brena pokazala kako izgleda u badiću: 'Previše si se opustila'

Sada je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a na licu, sudeći po komentarima, nema ni trunku šminke. No neki pratitelji smatraju kako se pjevačica ne ponaša u skladu sa svojim godinama
Vidi originalni članak

Nema zime za Lepu Brenu (60). Pjevačica je nedavno otputovala na Maldive, a na društvenim mrežama obožavateljima često pokazuje fotografije s luksuznih putovanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to da mjesecima nema nastupa, Brena je odlučila slobodno vrijeme iskoristiti najbolje što može. Preko ljeta posjetila je Monako, Italiju, Crnu Goru i Hrvatsku, a sada je red došao na otočnu državu u Indijskom oceanu koji mnogi nazivaju i 'rajem na zemlji'. 

Sada je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a na licu, sudeći po komentarima, nema ni trunku šminke. No neki pratitelji smatraju kako se pjevačica ne ponaša u skladu sa svojim godinama. 

IMA SE, MOŽE SE Brena luksuznu vilu iznajmljuje za vrtoglavih 7500 kn dnevno

- Malo si se opustila. Imaš previše godina da bi se fotkala u ovako oskudnom izdanju - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Breni na putovanju društvo pravi suprug Slobodan Boba Živojinović (57) s kojim uživa na egzotičnoj destinaciji. 

Početkom prosinca proslavili su 29. godišnjicu braka. Na društvenim mrežama su joj brojni obožavatelji poželjeli sve najbolje u bračnom životu i da ih prati zdravlje i sreća. 

POGLEDAJTE INTERVJU S LEPOM BRENOM:

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • roundtrain 12.01.2021.

    Mislio sam da su njih dvoje odavna umrli od starosti?!

  • kabuuuum 11.01.2021.

    Žena je bomba i primjer za sve estradnjakuše....a zavidnih jezika nikad dosta,hoćeš na njenu karijeru,izgled,uspjeh.

  • dzimihumunukunukuapua 11.01.2021.

    koji komentari

Komentiraj...
Vidi sve komentare