Show

Komentari 88

Brena pokazala kako izgleda u badiću: 'Previše si se opustila'

Brena pokazala kako izgleda u badiću: 'Previše si se opustila'

Sada je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a na licu, sudeći po komentarima, nema ni trunku šminke. No neki pratitelji smatraju kako se pjevačica ne ponaša u skladu sa svojim godinama

Nema zime za Lepu Brenu (60). Pjevačica je nedavno otputovala na Maldive, a na društvenim mrežama obožavateljima često pokazuje fotografije s luksuznih putovanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na to da mjesecima nema nastupa, Brena je odlučila slobodno vrijeme iskoristiti najbolje što može. Preko ljeta posjetila je Monako, Italiju, Crnu Goru i Hrvatsku, a sada je red došao na otočnu državu u Indijskom oceanu koji mnogi nazivaju i 'rajem na zemlji'. 

Sada je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a na licu, sudeći po komentarima, nema ni trunku šminke. No neki pratitelji smatraju kako se pjevačica ne ponaša u skladu sa svojim godinama. 

- Malo si se opustila. Imaš previše godina da bi se fotkala u ovako oskudnom izdanju - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Breni na putovanju društvo pravi suprug Slobodan Boba Živojinović (57) s kojim uživa na egzotičnoj destinaciji. 

Početkom prosinca proslavili su 29. godišnjicu braka. Na društvenim mrežama su joj brojni obožavatelji poželjeli sve najbolje u bračnom životu i da ih prati zdravlje i sreća. 

POGLEDAJTE INTERVJU S LEPOM BRENOM:

 

Najčitaniji članci