To je to što me zanima!

Kladionice: Beba će dobiti ime Albert u spomen na pradjeda

Prema britanskim kladionicama najviše Engleza kladilo se na ime Albert kojemu je koeficijent 1,33, zatim je na redu Arthur s koeficijentom 2,55, a tek onda slijede Alexander, James, Phillip, Louis, Henry, Frederick
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (37) jučer je rodila dječaka u 5:26 sati 6. svibnja, potvrdila je kraljevska obitelj na svom profilu na društvenoj mreži. Dječak je težak 3,200 grama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je bilo najnevjerojatnije iskustvo koje bih ikada mogao zamisliti. Kako žene rade to što rade, nemoguće je shvatiti. Oboje smo apsolutno oduševljeni i zahvalni svima na podršci. Bilo je nevjerojatno i željeli smo to podijeliti s vama - izjavio je princ Harry (34) te dodao kako još uvijek ne znaju kako će se sin zvati.

Prema britanskim kladionicama najviše Engleza kladilo se na ime Albert kojemu je koeficijent 1,33, zatim je na redu Arthur s koeficijentom 2,55, a tek onda slijede Alexander, James, Phillip, Louis, Henry, Frederick, Thomas i Edward.

Odnosno, najveći dobitak na uloženi novac čeka vas ukoliko uplatite na imena Thomas i Edward kojima je koeficijent 20. 

Ime Albert još od posljednje trudnoće Kate Middleton (37) dobro kotira na britanskim kladionicama te je popularno ime u britanskoj kraljevskoj obitelji. Razlog tome je što od braka kraljice Viktorije i princa Alberta 1840. godine, navedeno ime se pojavilo u gotovoj svakoj generaciji obitelji.

'KRALJEVSKI' DJED Presretan Meghanin otac: 'Bog neka blagoslovi njihovo dijete!'

Također, Albert u prijevodu znači 'plemenit', a ukoliko Meghan i Harry tako nazovu sina, odali bi počast kraljičinom pokojnom ocu Albertu 'Bertieju' Fredericku Arthuru Georgeu.

 

 

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi si najviše odgovaraju u krevetu

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 07.05.2019.

    Žućo ili Crnko

  • jelacicplac 07.05.2019.

    Neka ga nazovedu Adolf da se malo odmaknu od tradicije.

  • Vooky11 07.05.2019.

    Boli me k****

Komentiraj...
Vidi sve komentare