Show

Komentari 52

Presretan Meghanin otac: 'Bog neka blagoslovi njihovo dijete!'

Presretan Meghanin otac: 'Bog neka blagoslovi njihovo dijete!'

Oduševljen sam što je porod prošao u najboljem redu te što su moja kći njezin sin u dobrom stanju, rekao je novopečeni 'kraljevski' djed s kojim si Meghan nije baš u dobrim odnosima

Otac Meghan Markle (37), Thomas Markle (74) oglasio se u javnosti te izrazio ponos što je postao djed. Drago mu je, kako kaže, što je njegova kćer rodila zdravo dijete. 

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

- Bog neka blagoslovi njihovo dijete. Siguran sam da će odrasti kako bi služilo kruni i britanskom narodu u milosti, dostojanstvu i časti - rekao je Thomas s kojim vojvotkinja od Sussexa nije bila baš u dobrim odnosima.

- Oduševljen sam što je porod prošao u najboljem redu te što su moja kći njezin sin u dobrom stanju - dodao je novopečeni 'kraljevski' djed. Thomas je iznimno ponosan što se njegovo unuče rodilo u 'kraljevskom domaćinstvu'.

- Čestitam im od srca. Bog čuvao kraljicu! - poručio je za kraj Markle. Princ Harry (34) prvi put se oglasio javnosti ispred konjušnice kako bi potvrdio sretne vijesti.

- To je bilo najnevjerojatnije iskustvo koje bih ikada mogao zamisliti. Kako žene rade to što rade, nemoguće je shvatiti. Oboje smo apsolutno oduševljeni i zahvalni svima na podršci. Bilo je nevjerojatno i željeli smo to podijeliti s vama - rekao je princ.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Najčitaniji članci