To je to što me zanima!

Britanski mediji o Drpiću: 'Klub ga je prodao jer se na stadionu seksao s Playboyjevom zečicom'

Britanski portaliThe Sport Bible i The Sun danas su se prisjetili slavne ispovijesti Nives Celzijus o njezinom seksu s bivšim suprugom na Dinamovom stadionu
Vidi originalni članak

Danas je nekoliko britanskih portala objavilo članke o našem bivšem nogometašu Dinu Drpiću (39) i njegovoj bivšoj supruzi Nives Celzijus (40). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sport Bible je napisao tekst s naslovom 'Dina Drpića je klub prodavao jer se s Playboy modelom seksao na stadionu'. Prisjetili su se kako je Nives u jednom srpskom talk showu otkrila detalje svog seksa s Dinom u središtu maksimirskog stadiona. 

- Dino je sredio da se upale svjetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o seksu nasred nogometnog terena. Bilo je jako zločesto - rekla je tada Nives.

U 'SENDVIČU' IZMEĐU FRAJERA Red bikinija i red pločica! Nives pokazala obline među dečkima

Ističu kako je upravo ova Nivesina ispovijest kumovala Drpićevom transferu iz Dinama u njemački Karlsruher 2009. godine. 

The Sun je objavio vrlo sličan tekst pod naslovom 'Bivša hrvatska zvijezda Dino Drpić bio je na transfer-listi kluba zbog seksa na  terensu s bivšom suprugom, Playboyevom zečicom Nives Celzijus'. U članak su uključili i nekoliko novijih atraktivnih fotografija Nives.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'NAPUŠTENO - ZAPUŠTENO':

Idi na 24sata

Komentari 35

  • vedii888 26.09.2021.

    klub ga je prodao.

  • 26.09.2021.

    Plejbojeva zečica, hahahaha.... Bolje reći Plejpoje...na ko...la!

  • Sport10 26.09.2021.

    aaaa Dino,oće Dino,poje.ljiv tip,ali je tip ok,pozdrav Dini i samo rokaj Dino

Komentiraj...
Vidi sve komentare