Show

Komentari 35

Britanski mediji o Drpiću: 'Klub ga je prodao jer se na stadionu seksao s Playboyjevom zečicom'

Britanski mediji o Drpiću: 'Klub ga je prodao jer se na stadionu seksao s Playboyjevom zečicom'

Britanski portaliThe Sport Bible i The Sun danas su se prisjetili slavne ispovijesti Nives Celzijus o njezinom seksu s bivšim suprugom na Dinamovom stadionu

Danas je nekoliko britanskih portala objavilo članke o našem bivšem nogometašu Dinu Drpiću (39) i njegovoj bivšoj supruzi Nives Celzijus (40). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sport Bible je napisao tekst s naslovom 'Dina Drpića je klub prodavao jer se s Playboy modelom seksao na stadionu'. Prisjetili su se kako je Nives u jednom srpskom talk showu otkrila detalje svog seksa s Dinom u središtu maksimirskog stadiona. 

- Dino je sredio da se upale svjetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o seksu nasred nogometnog terena. Bilo je jako zločesto - rekla je tada Nives.

Ističu kako je upravo ova Nivesina ispovijest kumovala Drpićevom transferu iz Dinama u njemački Karlsruher 2009. godine. 

The Sun je objavio vrlo sličan tekst pod naslovom 'Bivša hrvatska zvijezda Dino Drpić bio je na transfer-listi kluba zbog seksa na  terensu s bivšom suprugom, Playboyevom zečicom Nives Celzijus'. U članak su uključili i nekoliko novijih atraktivnih fotografija Nives.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'NAPUŠTENO - ZAPUŠTENO':