To je to što me zanima!

Britney se prisjetila nastupa sa zmijom: 'Užasno sam se bojala. Mislim da me piton želio ubiti'

Pjevačica je pisala o nastupu iz 2001. godine kad je nosila u rukama golemog pitona
Vidi originalni članak

Iskreno, bojala sam se da će me ta zmija ugristi. Mislim da me taj piton stvarno želio ubiti. Non stop je palucao jezikom i siktao na mene, nisam ga se usudila ni pogledati dok sam pjevala ‘I‘m A Slave 4 You‘, piše Britney Spears (41) u memoarima The Woman In Me' koji bi trebali biti objavljeni 24. listopada. Pjevačica se prisjetila nastupa iz 2001. godine kad je nosila u rukama golemog pitona.

U knjizi je otkrila i kako je samo nekoliko tjedana prije tog nastupa shvatila da se boji zmija, ali se unatoč tome odlučila držati plana i nastupiti s pitonom. Uspjela je i pobijediti strah od zmija te je jednu i tetovirala na ruku. Pjevačica je pisala i o aferu s Colinom Farrellom (47) prije mnogo godina, koja je trajala dva tjedna, prenosi TMZ.

Napisala je kako su se ona i Farrell prvi put upoznali preko jednog klupskog promotora na setu njegova filma ‘S.W.A.T.‘ iz 2003. godine.

JOŠ JEDNO PRIZNANJE U MEMOARIMA Britney Spears imala je vruću romansu s glumcem: 'Seks nam je izgledao kao ulična tučnjava'

Pjevačica tvrdi da su među njima odmah frcale iskre, a susret je završio s mnogo grubog seksa, koji je opisala kao ‘dvotjednu grubu svađu‘.

- Tučnjava je jedina riječ za to. Bili smo posvuda jedno na drugome, hvatali smo se tako strastveno da je to izgledalo kao ulična tučnjava - napisala je Britney.

POGLEDAJTE VIDEO: ZA ČIJI KONCERT BI IZDVOJILI 'MASU' NOVACA?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliZG2.0 22.10.2023.

    još par ovih članaka i više nećemo morati kupiti britninu knjigu.

  • Šojka ptica 22.10.2023.

    Colin se isto nakarao u životu, top

Komentiraj...
Vidi sve komentare