To je to što me zanima!

Britney Spears: 'Prehranjivala sam cijelu obitelj, a otac mi nije dao jesti ništa osim piletine...'

Nakon što je 2008. doživjela živčani slom, pjevačica Britney Spears je stavljena pod skrbništvo oca Jamieja
Vidi originalni članak

Američka 'pop princeza' Britney Spears (41) objavila je svoje memoare, a mnogima najzanimljiviji dio jest onaj o njezinom ocu koji ju je godinama držao pod svojim skrbništvom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britney je u memoarima 'The Woman in Me' koji su vrlo brzo ušli na popis bestsellera, otkrila da joj je otac Jamie Spears često govorio da je debela i postavljao joj razne dijete. 

- Dvije godine nisam jela gotovo ništa osim piletine i povrća iz konzerve. Imali smo batlera i uvijek sam ga molila za normalnu hranu - prisjetila se Britney. 

Objasnila je da se nije bunila zato što je bila 'prestravljena' i 'stjerana u kut'. 

- To je bio jako dug period za ne moći jesti ono što želiš. Pogotovo jer je to moje tijelo i ja zarađujem novac od kojeg svi žive. Bilo je ponižavajuće - pisala je pjevačica. 

Također je dodala da nikome iz njezine okoline režim njezinog oca nije bio sulud.

IZAŠLI NJENI MEMOARI Britney otkrila: 'Justin mi je dao pilule za prekid trudnoće. Još se uvijek sjećam te boli i straha...'

- Moje tijelo je bilo dovoljno jako da rodi dvoje djece i uz sve to uči koreografije i izvodi ih savršeno na pozornici. Uz sve to, brojali su mi svaku kaloriju da bi se mogli dodatno obogatiti na mom tijelu - rekla je.

- Moja obitelj je živjela u prekrasnom stanu u Floridi i ja sam im na stol donosila odličnu hranu dok sam gladovala i radila - požalila se. 

OTKRILA NJEGOVO PRAVO LICE Justinu se nisu svidjeli memoari koje je napisala Britney Spears: 'Nju nije briga koga vrijeđa...'

Prisjetimo se, pjevačica je pod skrbništvom oca Jamieja bila 13 godina, a 2021. se izborila za svoja prava na sudu. Pod skrbništvo je stavljena 2008., nakon njezinog poznatog živčanog sloma jer je njezina obitelj tvrdila da ne može voditi brigu sama o sebi. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • xOOx 27.10.2023.

    i bogati placu

  • Maddog 27.10.2023.

    koga briga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare