To je to što me zanima!

Britney Spears u obiteljskom okruženju: S majkom se želi pomiriti, ali s ocem nikako...

Pjevačica već godinama nije u najboljim odnosima s obitelji, posebno ocem Jamiejem Spearsom
Vidi originalni članak

Tenzije u obitelji Spears, čini se, nakon duljeg vremena pomalo jenjavaju, piše Page Six. Britneyjina majka, Lynn Spears, stigla je svojoj slavnoj kćeri na proslavu 42. rođendana, koju je organizirao menadžer Cade Hudson.

PRIČALA O SVOM ROĐENDANU Britney Spears objavila je opet golišavi video: U donjem vešu se mazila i savijala po krevetu

Menadžer je objavio fotografiju na kojoj kao sretna obitelj poziraju mama Lynn, Britney i njezin brat Bryan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maria River Red (@britneyspears)

- Sve to ide jako malim koracima. Svi oko Britney su jako oprezni da ne unište šanse za pomirenje - rekao je izvor blizak pjevačici.

Nedavno je i pjevačica dala naslutiti da su njezina vrata otvorena za pomirenje.

SLAVI 42. ROĐENDAN Britney je godinama živjela pod skrbništvom oca, a čak dva puta se vjenčala u istoj godini...

- Moja slatka mama se jučer pojavila na mom pragu nakon tri godine. Prošlo je tako dugo, s obitelji uvijek postoje stvari koje treba riješiti, ali vrijeme liječi sve rane - napisala je u svibnju.

Ipak, čini se da se s ocem ne planira tako skoro ponovno vidjeti. Naime, Jamie Spears je nedavno završio u bolnici zbog teške infekcije, radi koje su mu naposljetku morali amputirati nogu. Britney mu se nije javila.

-Britney je na putu iscjeljenja, ali pomirenje s Jamiejem nije u planu - otkrio je izvor blizak pop zvijezdi za Page Six

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mars7 11.12.2023.

    ma nije dobra s ocem godinama

  • LaTi 11.12.2023.

    loši roditelji odgajaju djecu u loše ljude....gledam takve svaki dan...upropaštavaju tu djecu i od njih rade budući ološ društva

  • camargue 11.12.2023.

    Što dalje vrijeme odmiče, to je sve više dostupnih informacija koliko je cijela ta obitelj poremećena. Na zadnjoj slici je pretpostavljam njezin otac. Vidi se na prvu da lik ima psihičkih problema. Sestra je zatrudnjela u 17. čime je naprasno prekinuta još jedna izgledna glazbena karijera, Britney se udavala nekoliko puta, aj bože pomozi ima dva sina, tu se bar ostvarila do kraja u biološkoj ulozi majke...... Koliko je bila ne toliko lijepa koliko nevjerojatno fizički privlačna bez obzira na brojne nesavršenosti, Britney je bila jednako toliko lujka par excellence. I sad u 40 tima je u nekoj mjeri puknuta. Nije to samo do prerane zvjezdane karijere, to je loša genetika na žalost. Jedina i neprežaljena ljubav bio joj je Justin Timberlake. Da je htio ići do kraja i rano se skrasiti, vjerojatno ni Britney ne bi bila toliko podložna lošoj genetici. Ona je živući primjer kad osoba želi biti normalna, ali zbog svoje naslijeđene prirode to jednostavno ne može doseći. Ta cura nikome zla nije učinila osim samoj sebi. Neka joj je svako dobro u budućem životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare