To je to što me zanima!

Bruce Willis i Emma Heming su proslavili 14 godina braka: 'Najteža godišnjica do sada...'

Supruga se brine o Bruceu nakon što mu je dijagnosticirana demencija, a njegovu cijelu borbu dijeli na svojim društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Glumac Bruce Willis (68) i Emma Heming (44) danas su proslavili 14. godišnjicu braka. Emma je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju cvijeća koju je dobila od prijateljice i napisala da joj je ovo najteža godišnjica do sada. Naime, glumcu je nedavno dijagnosticirana demencija i njegova se supruga brine o njemu. 

- Danas je 14. godišnjica braka s mojom najvećom ljubavi. Ove posebne obljetnice posebno su teške u ovakvoj situaciji - napisala je Emma. 

- Teško je kada znaš da bi se inače sjetio godišnjice, ali sada jednostavno ne može - kazala je Emma uz zahvalu prijateljici koja im je ovim znakom pažnje uljepšala dan. 

POVODOM 68. ROĐENDANA Demi Moore podijelila je dirljivi video: 'Sretan rođendan, Bruce. Sretna sam i volim našu obitelj!'

Prisjetimo se, Emma na svom Instagram profilu dijeli priču o Bruceovoj borbi s teškim dijagnozama, zbog čega se našla na meti kritika. Prije nekoliko dana glumac je proslavio 68. rođendan i njegova se supruga zahvalila svim obožavateljima na porukama podrške.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MaraMaraMara 22.03.2023.

    Žena je sada u najboljim godinama i umjesto da uživa u životu, ona našla starog prdonju kojem je sada medicinska sestra.

  • 21.03.2023.

    Zar nema nista pozitivno za spomenuti, sjetiti se..? U 14 godina samo je demencija dominantna..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare