To je to što me zanima!

Burnaćev novi duet: Nekima su društvo samo kućni ljubimci...

Duet s Mariom Rucnerom nije prvi u Burnaćevoj karijeri. Pjevač je već nastupao s Kemalom Montenom, Arsenom Dedićem, Milom Elegović, a probio se i na kinesko tržište
Vidi originalni članak

'Ti imaš svega, čak i previše, ali nikog da ti pjesmu napiše, da te ljubi mekim riječima, da ti jutro daje toplim rukama', stih je Mladena Burnaća (49) posvećen ženama karijeristicama. Zagrebački kantautor je objavio duet s Mariom Rucnerom (40) - 'Istina'. Pjesma govori o problemima današnjice i trkom za poslovnim uspjehom. 

- Odavno je prošlo vrijeme kad je žena sjedila doma. Lijepo je biti uspješan, no kod mnogih je to otišlo u krajnost i društvo im u životu pravi samo kućni ljubimac. Moj kum Vinko kaže da današnje žene kuhaču vide samo na televiziji - rekao nam je Burnać i dodao da to vrijedi i za muškarce karijeriste. 

Ovo nije prvi duet u njegovoj karijeri. S Kemalom Montenom 2007. pjevao je 'Takva je sudbina'. Koju godinu kasnije napravio je pjesmu 'Jer ti ljubiš drugoga' koja se svidjela Arsenu Dediću pa su je zajedno otpjevali. Nježnim i sugestivnim tekstovima osvojio je i glumicu Milu Elegović (48) pa su lani pjevali 'Više nismo zajedno'. 

Njegova zafrkantska pjesma 'Džaba, džaba' dogurala je i do Kine, pa je s kineskim reperom Rockom također snimio duet. Uskoro će je promovirati u Kini. 

'DŽABA, DŽABA' Ode Mladen na istok: Kinezi su poludjeli za Burnaćevim hitom

- Dogovorena su gostovanja na nekoliko njihovih televizija, a i naši DJ-evi nam šalju samo riječi pohvale. Pjesma je odlična za ples i klubove - kaže Burnać. 

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 03.05.2019.

    A frizura mu je malo jača...

  • gita2014 28.04.2019.

    Probio se na kinesko trziste😂😂😂😂😂

  • menart 27.04.2019.

    Jedna jedina koja mi valja je Daleko od oka. Solidna balada. A da nije zvijezda, nije. Al eto svako se nekako bori na ovom zivotu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare