To je to što me zanima!

Caitlyn Jenner 2015. promijenila je spol, a sada priznala: 'Nikad više ne planiram biti u vezi...'

'S Kris stvarno više nikada ne razgovaram. Da, tužno je. Ako ima ikakve komunikacije to je putem menadžera koji razgovara s njom', rekla je Caitlyn koja je, prije nego je postala žena, bila s njome u braku
Vidi originalni članak

Caitlyn Jenner (73), transrodna bivša olimpijka koja je prije bila u braku s reality zvijezdom Kris Jenner (67), otkrila je da više ne planira ulaziti u romantične veze, kako piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sama sam i lijepo mi je. Nisam niti blizu traženja veze - rekla je Caitlyn. 

Prisjetimo se, Caitlyn je rođena kao Bruce Jenner, uspješni atletičar i olimpijac. Bruce je u braku s Kris dobio kćeri Kendall (27) i Kylie (26), a 2015. je za Vanity Fair otkrio da se zapravo oduvijek osjećao kao žena. 

IMAJU DVOJE DJECE Caitlyn Jenner progovorila je o bivšoj supruzi Kris: 'Više nikad ne razgovaramo. Da, tužno je...'

- Više nikada neću ući u vezu. To nije ono što mi trenutno treba - objasnila je. 

Prisjetimo, Caitlyn se rastala tri puta, a najduži brak joj je bio upravo s Kris. Rastali su se 2015., iste godine kada je Caitlyn promijenila spol, a danas više ne razgovaraju. 

- S Kris stvarno više nikada ne razgovaram. Da, tužno je. Ako ima ikakve komunikacije to je putem menadžera koji razgovara s njom. A kad imaš toliko djece koliko ja imam, s nekima si bliži nego s drugima - rekla je.

- Svakako ih viđam i radimo razne stvari zajedno. Puno sam bliža s Jennerima nego s Kardashianima, ali s Kris nemam nikakav kontakt. To je tužno jer smo puno toga prošle zajedno - dodala je Caitlyn.

PREMINULA U 97. GODINI Caitlyn Jenner podijelila tužnu vijest: Majko, nedostajat ćeš mi

Caitlyn i Kris su nakon razvoda ostale u lošim odnosima, koji su se dodatno pogoršali 2017. godine kada je Caitlyn objavila memoare 'The Secrets Of My Life'.

OBITELJ JOJ JE BITNA Caitlyn Jenner se pohvalila: 'Baka je dobila 20. unuče!'

U njemu je pričala o svom braku s Kris, a uskoro će objaviti i dokumentarac 'House of Kardashian', gdje će također pričati o odnosima unutar obitelji te njihovim kontroverznim poslovima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliZG2.0 09.10.2023.

    ja i dalje tvrdim da je to od silnih hormona kojima su punili sportaše u doma dok doping kontrola nije bila tako temeljita. pomrdaš čovjeku hormone i vidi što se dogodi.

  • Showplay 08.10.2023.

    Koliko je ovaj muskarac nesretan i izgubljen u svojem zivotu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare