To je to što me zanima!

Cajka koja je generalu policije porazbijala dva automobila: 'Varao me s tri maloljetnice'

Nakon što je Dragiša dao izjavu policiji, Stević su priveli u policijsku postaju gdje joj je napisana kaznena prijava. Prethodno je priznala kako mu je razbila dva automobila, a sada je okrenula ploču
Vidi originalni članak

Nakon što je srpska pjevačica Ljupka Stević (35) u beogradskom naselju Voždovac porazbijala dva automobila u vlasništvu njezinog partnera, generala policije Dragiše Simića, srpski mediji pišu kako je Dragiša dao izjavu u policijskoj stanici.

Ne želi se zbog toga 'povlačiti' po sudovima, već da mu Ljupka nadoknadi svu štetu, a nesuglasice će riješiti u četiri oka. Naime, pjevačica ga je prethodno optužila kako joj je varao i 'kaznila' tako što mu je razbila automobile. O skandalu se oglasila na Instagramu gdje je objavila snimke razbijenih automobila. 

DRAMA U BEOGRADU Srpska pjevačica zbog nevjere razbijala automobile generalu policije: 'Ne stidim se, sramota'

- Deset godina sam bacila u vodu zbog skotine us*ane. Neka cijela nacija zna! Ne stidim se! Sramota me je! Evo ga, veliki j*** koji je jedva dočekao da se vrati i obrne par klinki uz Cialis obavezan - napisala je pjevačica na Instagramu. 

Nakon što je Dragiša cijeli slučaj prijavio policiji, Stević su priveli u policijsku postaju gdje joj je napisana kaznena prijava. 

- Ona se može teretiti za više stvari. Može biti oštećenje tuđih stvari i još čitav niz drugih delikata koji sadrže imovinski element, ali i drugih koji imaju elemente nasilja - objasnio je beogradski odvjetnik Radiša Roskić za srpske medije.

Uz to, tvrdi kako može biti optužena za remećenje javnog reda i mira.

Ljupka je za srpski Kurir nakon incidenta ispričala kako ima podršku prijatelja na društvenim mrežama. Otkrila je kako je svom partneru stavila prisluškivač u auto i tako otkrila da ga vara. No okrenula je ploču pa sada tvrdi kako mu automobil nije uništila.

- Čuli smo alarme i pomislili da nam netko razbija auto. Meni je novac bio tamo, a kada sam došla vidjela sam polupan prozor. Gurnula sam ruku kako bi ga uzela i tada sam se izrezala. No nije Dragiša prošao nekažnjeno, dobio je šakom u glavu - ispričala je pjevačica.

- Deset godina sam provela s njim i znam da me je varao s tri maloljetnice - dodala je za Kurir.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ĐorđePatković 18.09.2020.

    to je standardna procedura da mlade kamenjarke popuštaju umjesto prijave za prostituciju

  • Brozo 18.09.2020.

    zemlja 3. svijeta

  • Podbuhli Precjednik 18.09.2020.

    A ništa, uvek joj ostaje iskustvo koje može pretočiti u cajku "Šarao je po deci svojim šmajserom / udesila sam mu kola pajserom".

Komentiraj...
Vidi sve komentare