To je to što me zanima!

Cara Delevingne progovorila o ovisnosti: 'Bilo je srceparajuće jer sam mislila da se zabavljam'

Nakon skandaloznog ponašanja na aerodromu, manekenka se neko vrijeme povukla iz javnosti, a sada je za poznati časopis otkrila kako se dugo borila s ovisnošću
Vidi originalni članak

Manekenka i glumica Cara Delevingne (30), progovorila je za Vogue o svojoj borbi s ovisnošću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rekla je kako se na liječenje od ovisnosti odlučila prijaviti nakon što je vidjela zastrašujuće fotografije paparazza, koji su ju ulovili na aerodromu, zbog kojih je shvatila da je u jako lošem stanju. 

U ARGENTINI Paparazzo koji je naganjao Delevingne i Robbie tvrdi da su mu njihovi prijatelji slomili ruku

- Bilo je srceparajuće je jer sam mislila da se zabavljam, ali u jednom trenutku je bilo kao, okej, ne izgledam dobro. Znate, ponekad vam je potrebna provjera stvarnosti, tako da su te slike na neki način bile nešto na čemu trebam biti zahvalna.- rekla je Delevingne. 

- U tom trenutku bilo je mnogo ljudi koji su bili jako zabrinuti, što je razumljivo - rekla je u videu objavljenom u srijedu te dodala kako ona nije bila stvarno zabrinuta. 

- Ali ja nisam bila stvarno zabrinuta, to je priroda bolesti. To je ovisnost.

WOW ZARADA Manekenka Cara Delevingne dnevno zaradi oko 260.000 kn

Cara je shvatila da mora krenuti u dugotrajno liječenje - program od 12 koraka - umjesto da se odluči na 'brzo rješenje' kao što je 'tjedno povlačenje' te je sada već četiri mjeseca trijezna. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vedranbocic 09.03.2023.

    Ipak su se spasili na kraju 😀

  • komentator Luka10 08.03.2023.

    ajd dobro da ste napisali na kraju da je već 4 mjeseca trijezna jer inače nebi shvatio o čemu se radi pošto niste napisali da je ovisna o alkoholu

Komentiraj...
Vidi sve komentare