Show

Komentari 6

Cara Delevingne progovorila o ovisnosti: 'Bilo je srceparajuće jer sam mislila da se zabavljam'

Cara Delevingne progovorila o ovisnosti: 'Bilo je srceparajuće jer sam mislila da se zabavljam'

Nakon skandaloznog ponašanja na aerodromu, manekenka se neko vrijeme povukla iz javnosti, a sada je za poznati časopis otkrila kako se dugo borila s ovisnošću

Manekenka i glumica Cara Delevingne (30), progovorila je za Vogue o svojoj borbi s ovisnošću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rekla je kako se na liječenje od ovisnosti odlučila prijaviti nakon što je vidjela zastrašujuće fotografije paparazza, koji su ju ulovili na aerodromu, zbog kojih je shvatila da je u jako lošem stanju. 

- Bilo je srceparajuće je jer sam mislila da se zabavljam, ali u jednom trenutku je bilo kao, okej, ne izgledam dobro. Znate, ponekad vam je potrebna provjera stvarnosti, tako da su te slike na neki način bile nešto na čemu trebam biti zahvalna.- rekla je Delevingne. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Cara Delevingne looks worse for wear boarding a private plane before getting off after 45 minutes and heading home amid fears for her well-being **WEB EMBARGO UNTIL 6 PM ET ON SEPTEMBER 7TH, 2022**

- U tom trenutku bilo je mnogo ljudi koji su bili jako zabrinuti, što je razumljivo - rekla je u videu objavljenom u srijedu te dodala kako ona nije bila stvarno zabrinuta. 

- Ali ja nisam bila stvarno zabrinuta, to je priroda bolesti. To je ovisnost.

Cara je shvatila da mora krenuti u dugotrajno liječenje - program od 12 koraka - umjesto da se odluči na 'brzo rješenje' kao što je 'tjedno povlačenje' te je sada već četiri mjeseca trijezna. 

PFW Cara Loves Karl Party, Paris, France - 27 Sep 2022

 

 

Najčitaniji članci