To je to što me zanima!

Nives pred ogledalom: Odraz je otkrio da ne nosi grudnjak...

Svestrana Nives nedavno je progovorila i o svom stilu odijevanja. Otkrila je i kako ne vidi problem u golotinji koju promovira na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (38) najčešće pozira u oskudnim modnim kombinacijama. Njezin profil na Instagramu krase fotografije u kupaćim kostimima, majicama s dekolteom ili kratkim uskim haljinama...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je objavila fotografiju koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. U prvi plan stavila je bujnu stražnjicu, ali pratiteljima nije promakao niti odraz u ogledalu.

Naime, Celzijus je pozirala u bijeloj majici bez grudnjaka u kojoj su joj se nadzirale bradavice. Mnogi su se složili kako nema konkurencije na estradnom nebu, a neki su otišli korak dalje pa tražili da idući put pozira i bez odjeće. 

Svestrana Nives nedavno je progovorila i o svom stilu odijevanja. Otkrila je i kako ne vidi problem u golotinji koju promovira na društvenim mrežama. 

'IZBACILA' DEKOLTE Nema zime za Nives: Pozirala je u vesti, nazirao joj se grudnjak

- Pitala me jednom jedna žena zašto ne nosim češće duge haljine jer sam predivna u njima. Nije bila zlonamjerna. Kao pripadnica generacije koja vjeruje da stav većine ne mora nužno biti ispravan, ali ga je poželjno slijediti jer je život u masi maksimalno olakšan kada si neprimjetan, željela mi je ukazati da postoji i puno jednostavniji način. Igraj po zadanim pravilima i ne iskači iz mase - započela je Nives objavu pa dodala:

- I zato ne mjeri me svojim mjerilima. Moje odijevanje nikad neće biti rezultat inhibicija i represije od strane onih koji smatraju da su njihova mjerila neko univerzalno dobro kojima se svi moramo slijepo pokoravati jer u suprotnom nismo ispravni ljudi. Ja sam jednako ispravna i u ovoj dugoj, kratkoj, a i bez haljine - otkrila je Nives. 

POGLEDAJTE 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S NIVES CELZIUS:

Idi na 24sata

Komentari 203

  • daaarriiiooo 26.01.2021.

    Sutra se možda i ona prijavi za uznemiravanja u Dinamu!

  • i3 26.01.2021.

    kada će neki video uradak...... u dinamovoj svlačionici

  • jozo biber 26.01.2021.

    pala u drugi plan ,jučer danci trpali našim rukometašima više nego dinamo u poluvremenu ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare