To je to što me zanima!

Chris Hemsworth odbio je jesti meso prije poljupca s Natalie Portman: 'To je toliko pažljivo!'

Nije da me ljuti ili da previše razmišljam o činjenici da jede meso, ali on je htio biti obziran. Jednostavno je jako dobra osoba, ispričala je Portman
Vidi originalni članak

Glumac Chris Hemsworth (38) nije htio jesti meso prije poljupca s Natalie Portman (41) u filmu Thor: Ljubav i Grom. Lijepa glumica je vegetarijanka gotovo čitav svoj život, a 2011. je postala veganka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na dan snimanja scene poljupca, Hemsworth nije jeo meso tog jutra zbog toga što sam veganka. A inače jede meso skoro svakih pola sata - otkrila je Portman prilikom gostovanja u emisiji UK Capital FM radija.

S obzirom na to da je Chris konzumirao velike količine mesa tijekom proba, njegova pažljiva gesta tim više dobiva na značenju.

- To je bilo toliko pažljivo od njega. Nije da me ljuti ili da previše razmišljam o činjenici da jede meso, ali on je htio biti obziran. Jednostavno je jako dobra osoba - ispričala je Natalie koja za svog kolegu ima samo riječi hvale.

Podsjetimo, glumica je nedavno otkrila i kako je kao tinejdžerica u filmovima bila seksualizirana. Prvi filmski nastup imala je s 13 godina, kad je glumila Mathildu u filmu 'Leon profesionalac' iz 1994. Već tada je, kaže, seksualizacija bila normalna stvar.

PONOSNI TATA Hemsworth je objavio fotografije kćeri s filmskog seta: 'Ona je moj omiljeni superheroj'

- Dio toga proizlazi iz samih uloga i načina na koje su bile napisane, a dio od pisanja kritičara i novinara. Sjećam se, imala sam otprilike 13 godina i čitala sam prikaz filma u kojem sam glumila, a ondje su se spominjale moje grudi - rekla je Natalie, koja je upravo zbog toga usvojila neke obrambene mehanizme, poput odbijanja uloga koje uključuju seks.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 7

  • SveznarPrcic 19.07.2022.

    Ja bi namjerno pojeo cevape sa lukom pa neka osjeti sta je pravi muskarac

  • MiroMiro1 19.07.2022.

    Propagandna poruka...

  • nikolina26 19.07.2022.

    ostavi je gladnu 10 dana pa je dovesti do stola sa sreviranim pecenim odojkom pa da vidis kako se to tamani

Komentiraj...
Vidi sve komentare