To je to što me zanima!

Cigi kritizirao Matu, a pohvalio Katarinu: 'Od njega nisam puno očekivao, a mlada je iznenadila'

Iako ga Mate svojim odabirom nije oduševio, to je učinila Katarina čijim je odabirom vjenčanice i haljine za prvi ples naš modni kritičar bio vrlo zadovoljan
Vidi originalni članak

Katarina Lovrić (29) i Mate Rimac (32) i crkveno su se vjenčali u crkvi u Livnu, odakle su oboje rodom. Nakon što su na društvenim mrežama 'procurile' fotografije vjenčanja, outfite je prokomentirao i Neven Ciganović (48).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mate je pred oltar stao u kariranom odijelu i ležernijim bijelim tenisicama. Prema komentarima na socijalnim mrežama, mnogima se ovaj odabir nije svidio. Slično mišljenje kao ostali imao je i modni kritičar.

SVE JE ZANIMALA SVADBA RIMČEVIH VIDEO Livnjake fascinirali auti, a zasmetao im je 'Đurđevdan': 'Neki ljudi još žive u prošlosti...'

- Moram priznati da od njega nisam puno više ni očekivao s obzirom na to da sam čuo da su im na svadbi svirali Bajaga i Zabranjeno Pušenje tako da ovaj kao neki urbani outfit uz tenisice me nije nimalo iznenadio - rekao je Cigi.

Dok je Mate izabrao ležerniju kombinaciju, Katarina se ipak nešto više potrudila i iznenadila čak i Ciganovića.

Ona je za splitsko vjenčanje izabrala lijepi kombinezon, no ovoga je puta bila obučena u raskošnu bijelu haljinu. Diplomirana ekonomistica po vjenčanicu je navodno išla u Milano. 

- Njegova me supruga ugodno iznenadila odabirom romantične vintage pamučne vjenčanice u boho stilu koje podsjećaju na one što su se nosile s kraja 70-ih i početkom 80-ih za koju mogu reći da mi je jedna od ljepših koje sam vidio kad su ove ljetne ženidbe u pitanju - dodao je.

'OVO NIJE SVADBA, OVO JE PARTY!' Katarina i Mate Rimac govorom su nasmijali goste, a prvi ples zaplesali su na Bajaginu pjesmu

Osim velike haljine, ništa manji nije bio niti buket. U rukama je tako držala veliki raskošni cvjetni buket, a dugu crnu kosu je raspustila u kovrče. 

- Raspuštena valovita kosa se odlično uklopila uz tu romantičnu rapsodiju, kao i ovaj prekrasan ”buketić” koji, nadam se, nije prebacivala preko sebe jer je njime mogla nekog dobro ozlijediti - našalio se Cigi kojega je Katarina svojim outfitima ugodno iznenadila.

Za prvi ples Katarina je izabrala nešto ležerniju kombinaciju kako bi mogla lakše plesati. Zamijenila je vjenčanicu haljinom do koljena, a potpetice tenisicama.

MODNI SUD Cigi popljuvao Vreću: 'Možda sam konzervativan, ali izgleda kao odbjegla žena iz cirkusa...'

- Poslije se mladenka obukla u nešto ležerniju varijantu u stilu 60-ih, također sa starkama na nogama kako bi nesmetano mogla 'tancati' uz zvuke žestokog rock’n rolla - zaključio je Neven kojemu niti drugi outfit mlade nije dao povoda za kritike.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • engineer 09.08.2021.

    "Cigi kritizirao Matu"....kraj

  • Anjahvar1 28.07.2021.

    Faca mu izgleda kao maska iz hororca i još ima obraza komentirati nekog. Cigi modni neznalac sakrij se, nemoj plašiti ljude, sram te bilo

  • MaRio1122 27.07.2021.

    Plastik fantastik komentira iz sjene, ne smije na sunce da se ne rastopi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare