Show

Komentari 46

Katarina i Mate Rimac govorom su nasmijali goste, a prvi ples zaplesali su na Bajaginu pjesmu

Katarina i Mate Rimac govorom su nasmijali goste, a prvi ples zaplesali su na Bajaginu pjesmu

Novopečeni supružnici su se iz crve dovezli u žutoj Neveri, a govorom su oduševili okupljene: 'Od mene ide ona najskuplja, iz mog sela, sela do mog sela, od mog do mog sela, a ide ovako - nemojte nam što zamirit'

Mate Rimac (33) supruga Katarina (29) sinoć u su rodnom Livnu imali raskošno vjenčanje, koje je, prema riječima mladoženje bio party, a ne svadba:

- Samo uživajte večeras ekipa, samo opušteno, samo lagano. Ovo nije svadba, ovo je party - rekao je Rimac u svom govoru, a Katarina se nadovezala i nasmijala okupljene:

POGLEDAJTE VIDEO:

- Može jedna od mlade? Mate voli puno pričat, imam sreće, je l' da? Spomenuo je drugi govor, neće ga bit. Od mene ide ona najskuplja, iz mog sela, sela do mog sela, od mog do mog sela, a ide ovako - nemojte nam što zamirit - rekla je.

Jedan od gostiju s vjenčanja objavio je fotke atmosfere, na kojima se vidi snimka govora i prvog plesa, kao i žuta Nevera okružena balama sijena.

Mladenka je u na ceremoniji vjenčanja i pri dolasku u salu imala dugu raskošnu vjenčanicu s puf rukavima, a za prvi ples se presvukla u novu haljinu, koja je imala bijeli korzet s naramenicama i sezala je ispod koljena.

Po želji mladenaca, za prvi je ples zapjevao Momčilo Bajagić-Bajaga (61) svoju 'Bademi i so':

- Čestitke mladencima uz prvi ples i puno sreće vam želim u životu - rekao je.

Uz Bajagu nastupao je i bend Zabranjeno pušenje, koje su mladenci također poželjeli za izviđače na svom vjenčanju.

Mate se vjenčao u kariranom odijelu i bijelim tenisicama, a isti 'outfit' imao je i na privatnoj ceremoniji prije dva mjeseca u Splitu.

Oko staklene sale za vjenčanje bilo je poslagano oko 150 bala sijena na kojima su uzvanici mogli odmoriti, a drvene palete služile su kao stolovi. Među balama bila je parkirana i žuta Nevera, najnoviji model Rimac automobila, kojim su se mladenci dovezli na vjenčanje.

Čaić: Katarina i Mate Rimac dolaze svadbenu proslavu u žutoj Neveri