To je to što me zanima!

Cigi tetovirao znak mira zbog Severine: 'To je poruka svima da se ne ljute na moje kritike'

'Mislim da imam između 25 i 30 tetovaža. Prvu sam napravio u srednjoj školi, nekakvo sunce, koje sam kasnije prekrio drugom tetovažom, a sad tu drugu planiram prekriti i trećom' priča nam Neven Ciganović
Vidi originalni članak

Ne želim više podsjećati na to, ali da, Severina me jednom napala u teretani zbog mojih komentara na račun njene obleke. Isto je bilo i sa Žanamari, koja me napala dok sam bio u šopingu s Aleksandrom Grdić, priznaje Neven Ciganović (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Društveni kroničar poznat po britkom jeziku i svojim modnim sudovima pri kojima nikoga ne štedi napravio je nove dvije tetovaže. Jedna je znak mira na rebru, a od prije ima istetoviran znak anarhije.

- Pomalo sam buntovan, ali i miroljubiv. Tetovaža znaka mira poruka je svima da se ne ljute na moje kritike. Peace brothers and sisters - rekao nam je Ciganović.

Modni stilist ni sam ne zna koliko točno tetovaža ima na tijelu.

- Mislim između 25 i 30. Prvu sam napravio u srednjoj školi, nekakvo sunce, koje sam kasnije prekrio drugom tetovažom, a sad tu drugu planiram prekriti i trećom - priča nam Cigi, koji je poznat kao preteča estetske kirurgije u Hrvatskoj među celebrityjima. Zanimalo nas je zna li na koliko je točno zahvata bio, odnosno ima li više tetovaža ili estetskih operacija.

U TURSKU PO LJEPOTU 2. DIO Cigi: Doktor me uništio, druge sam upozoravao, ali nisu slušali

- To je mrtva trka. Nakon prve operacije prestao sam brojiti - rekao je Cigi i dodao da se najviše voli gledati gol s tetovažama.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • motivator 05.08.2021.

    Društveni kroničar?

  • sljastrava 03.08.2021.

    Kako vas nije sram prikazivati ovog........

  • cicinakitu 03.08.2021.

    Koliko tek ovaj ima kompleksa 😁🤣😁🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare