To je to što me zanima!

Conneryjeva supruga oprostila se fotografijom: 'Nije mogao pričati, borio se s demencijom'

Fotografija je nastala u svibnju ove godine, na proslavi njihove 45. godišnjice braka. Sean je na njoj drži za ruku, a Micheline je ispričala kako je glumac napustio svijet onako kako je i priželjkivao
Vidi originalni članak

Slavni škotski glumac Sean Connery preminuo je 31. listopada u 91. godini, a otišao je mirno u snu. Na Bahamima, gdje je već desetljećima imao imanje i živio. Vijest o njegovoj smrti objavila je i potvrdila glumčeva obitelj, a njegova dugogodišnja supruga, slikarica Micheline Roquebrune (91) oprostila se od Conneryja emotivnom porukom i, kako se vjeruje, posljednjom fotografijom para.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo je legendarni glumac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografija je nastala u svibnju ove godine, na proslavi njihove 45. godišnjice braka. Sean je na njoj drži za ruku, a Micheline je ispričala kako se posljednjih mjeseci borio s izraženom demencijom, a da je napustio svijet onako kako je i priželjkivao.

- Posljednjih mjeseci nije vodio bajan život. Nije mogao razgovarati niti normalno funkcionirati. Ako ništa drugo, barem je preminuo u snu. Cijelo vrijeme bila sam kraj njega, otišao je dostojanstveno i u miru, bez velike boli i traume. Sean je imao demenciju i bolest je jednostavno uzela svoj danak. Bio je suprug kakvog sam mogla samo sanjati i proveli smo prekrasan život zajedno. Bio je oličenje muškarca. Bez njega više ništa neće biti isto i bit će mi jako teško, ali svjesna sam da ništa ne traje zauvijek i da se ovo moralo dogoditi - objasnila je Roquebrune.

Sir Sean Connery i Micheline upoznali su se davne 1970. u Maroku na jednom golf turniru. On je bio svježe razveden od prve supruge Diane Cilento, a Roquebrune je još uvijek bila u braku i imala je troje djece. Susret je ostavio snažan dojam na oboje, a vezu su započeli dvije godine kasnije. 

ODLAZAK FILMSKE LEGENDE Sean Connery mnogima je bio omiljeni Bond, a šarmer stoljeća iz neimaštine je stigao do vrha

Jezična barijera u početku im je bila problem, kao i velika udaljenost, no svejedno su 1975. stali pred oltar, a 90-ih su preselili na Bahame, gdje su ostali zajedno sve do njegove smrti. Nisu imali zajedničke djece, no oboje su roditelji postali u ranijem braku.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 01.11.2020.

    Seane, lahka ti zemljica...Hvala ti što si nas razveseljavao dugi niz godina svojim filmovima i učinio nam život bar na trenutak ljepšim...Slava ti i hvala, prijatelju...

  • Selo_malo 01.11.2020.

    Velika je razlika između umrijeti u raskošnoj vili na Bahamima, okružen sa adekvatnom njegom i pažnjom i umrijeti kao jadan penzić sa 1.800 kn penzije, gladan neopran, u nekom hladnom sobičku ostavljen od svih interesnih skupina

  • Selo_malo 01.11.2020.

    Jak karakter, veliki borac, uspješan i vrhunski šarmantan. R. I. P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare