Obavijesti

Show

Komentari 33

Conneryjeva supruga oprostila se fotografijom: 'Nije mogao pričati, borio se s demencijom'

Conneryjeva supruga oprostila se fotografijom: 'Nije mogao pričati, borio se s demencijom'
2

Fotografija je nastala u svibnju ove godine, na proslavi njihove 45. godišnjice braka. Sean je na njoj drži za ruku, a Micheline je ispričala kako je glumac napustio svijet onako kako je i priželjkivao

VIDEO

Slavni škotski glumac Sean Connery preminuo je 31. listopada u 91. godini, a otišao je mirno u snu. Na Bahamima, gdje je već desetljećima imao imanje i živio. Vijest o njegovoj smrti objavila je i potvrdila glumčeva obitelj, a njegova dugogodišnja supruga, slikarica Micheline Roquebrune (91) oprostila se od Conneryja emotivnom porukom i, kako se vjeruje, posljednjom fotografijom para.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo je legendarni glumac

Pokretanje videa...

Sean Connery 01:23

Fotografija je nastala u svibnju ove godine, na proslavi njihove 45. godišnjice braka. Sean je na njoj drži za ruku, a Micheline je ispričala kako se posljednjih mjeseci borio s izraženom demencijom, a da je napustio svijet onako kako je i priželjkivao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Sean Connery! #SeanConnery #August25th #August. Here is Sean with his Partner Micheline Roquebrune

A post shared by SCREAM WARRIORS (@screamwarriors) on

- Posljednjih mjeseci nije vodio bajan život. Nije mogao razgovarati niti normalno funkcionirati. Ako ništa drugo, barem je preminuo u snu. Cijelo vrijeme bila sam kraj njega, otišao je dostojanstveno i u miru, bez velike boli i traume. Sean je imao demenciju i bolest je jednostavno uzela svoj danak. Bio je suprug kakvog sam mogla samo sanjati i proveli smo prekrasan život zajedno. Bio je oličenje muškarca. Bez njega više ništa neće biti isto i bit će mi jako teško, ali svjesna sam da ništa ne traje zauvijek i da se ovo moralo dogoditi - objasnila je Roquebrune.

Sean Connery Arrives at the White House

Sir Sean Connery i Micheline upoznali su se davne 1970. u Maroku na jednom golf turniru. On je bio svježe razveden od prve supruge Diane Cilento, a Roquebrune je još uvijek bila u braku i imala je troje djece. Susret je ostavio snažan dojam na oboje, a vezu su započeli dvije godine kasnije. 

Sean Connery mnogima je bio omiljeni Bond, a šarmer stoljeća iz neimaštine je stigao do vrha
Sean Connery mnogima je bio omiljeni Bond, a šarmer stoljeća iz neimaštine je stigao do vrha

Jezična barijera u početku im je bila problem, kao i velika udaljenost, no svejedno su 1975. stali pred oltar, a 90-ih su preselili na Bahame, gdje su ostali zajedno sve do njegove smrti. Nisu imali zajedničke djece, no oboje su roditelji postali u ranijem braku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu