To je to što me zanima!

Cristel Lukšić do sada skrivala fotografije na kojima je trudna

Uoči rođenja prvog djeteta hrvatski milijarder iznajmio vilu Luke Modrića. U visokom stupnju trudnoće Cristel Carrisi Lukšić pozirala na drvenoj ogradi, nježno dodirujući trudnički trbuh...
Vidi originalni članak

Supruga najbogatijeg Hrvata, milijardera Davora Lukšića (35) i kći talijanskih pjevača Al Bana Carrisija (75) i Romine Power (66), Cristel Carrisi Lukšić (33) prije mjesec dana je prvi put postala majka.

Cristel je rodila sina, a ona i Davor su mu dali ime Kai. Kako je Cristel Carrisi zgledala u trudnoći koju je skrivala, pokazala je sada na društvenoj mreži.

Njezin suprug Davor je biznismen i nasljednik Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva u hrvatskom vlasništvu u inozemstvu. Kada se nekoliko dana prije nego je 10. svibnja Cristel rodila sina otkrilo da je uopće trudna, mnogi su se prilično iznenadili.

Par je trudnoću uspješno skrivao od medija, ali i obitelji, pa je tako njezin otac, pjevač Al Bano Carrisi tek mjesec dana prije poroda doznao da mu je kći trudna i da će postati djed.

Uoči rođenja prvog djeteta hrvatski milijarder iznajmio vilu Luke Modrića. U visokom stupnju trudnoće Cristel Carrisi Lukšić pozirala na drvenoj ogradi, nježno dodirujući trudnički trbuh, a ispod fotografije je napisala:

- Mjesec dana s tobom! Cijeli moj ocean u jednoj kapljici vode. Kai.

Fanovi pjevača Bana Carrisija trenutno čekaju pjesmu posvećenu malome Kaiju, budući da je rekao da će je napisati za svog prvog unuka.

VIDI OVO: 7 bizarnih stvari koje ti se događaju tijekom seksa

Idi na 24sata

Komentari 13

  • svejedobro 12.06.2018.

    Bliska obitelj kad ocu 8 mjeseci tajiš da će dobit unuka..

  • Mercedes s klasa 12.06.2018.

    Još da malo pomogne hrvatskoj bilo bi super

  • krao_sam_1 12.06.2018.

    S toliko vrijednosnog papira mogao je naći i ljepseg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare