Obavijesti

Show

Komentari 13

Cristel Lukšić do sada skrivala fotografije na kojima je trudna

Cristel Lukšić do sada skrivala fotografije na kojima je trudna
8

Uoči rođenja prvog djeteta hrvatski milijarder iznajmio vilu Luke Modrića. U visokom stupnju trudnoće Cristel Carrisi Lukšić pozirala na drvenoj ogradi, nježno dodirujući trudnički trbuh...

VIDEO

Supruga najbogatijeg Hrvata, milijardera Davora Lukšića (35) i kći talijanskih pjevača Al Bana Carrisija (75) i Romine Power (66), Cristel Carrisi Lukšić (33) prije mjesec dana je prvi put postala majka.

Cristel je rodila sina, a ona i Davor su mu dali ime Kai. Kako je Cristel Carrisi zgledala u trudnoći koju je skrivala, pokazala je sada na društvenoj mreži.

Njezin suprug Davor je biznismen i nasljednik Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva u hrvatskom vlasništvu u inozemstvu. Kada se nekoliko dana prije nego je 10. svibnja Cristel rodila sina otkrilo da je uopće trudna, mnogi su se prilično iznenadili.

Par je trudnoću uspješno skrivao od medija, ali i obitelji, pa je tako njezin otac, pjevač Al Bano Carrisi tek mjesec dana prije poroda doznao da mu je kći trudna i da će postati djed.

 

My birthday boy ❤️ #taD

A post shared by Cristel Carrisi Luksic (@crisberry_) on

Uoči rođenja prvog djeteta hrvatski milijarder iznajmio vilu Luke Modrića. U visokom stupnju trudnoće Cristel Carrisi Lukšić pozirala na drvenoj ogradi, nježno dodirujući trudnički trbuh, a ispod fotografije je napisala:

- Mjesec dana s tobom! Cijeli moj ocean u jednoj kapljici vode. Kai.

Fanovi pjevača Bana Carrisija trenutno čekaju pjesmu posvećenu malome Kaiju, budući da je rekao da će je napisati za svog prvog unuka.

VIDI OVO: 7 bizarnih stvari koje ti se događaju tijekom seksa

Davor Luksic
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin