To je to što me zanima!

Curica (7) koja je u bunkeru pjevala pjesmu iz 'Frozena', oduševila je publiku u Walesu

Amelia je u nedjelju gostovala u Aberystwyth Arts Centeru na godišnjem natjecanju zborova S4C Côr Cymru, gdje je otpjevala ukrajinsku himnu i Let It Go. Zahvalili su joj se gromoglasnim pljeskom
Vidi originalni članak

Ukrajinka Amelija Anisovič (7) koja je ganula svijet nakon što je u skloništu otpjevala pjesmu 'Let It Go', u nedjelju je nastupila na natjecanju velških zborova i oduševila publiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Amelia je u nedjelju gostovala u Aberystwyth Arts Centeru na godišnjem natjecanju zborova S4C Côr Cymru, gdje je otpjevala ukrajinsku himnu i 'Let It Go'. Djevojčica je svojom izvedbom podigla publiku na noge. Zahvalili su joj se gromoglasnim pljeskom, a nasmijana Amelia podignula je palac.

Djevojčica je nedavno dala intervjuu za BBC. Zahvalila se svima koji su pohvalili njezino pjevanje te im otkrila svoju rutinu.

POSEBNA STUDIJSKA EMISIJA Ukrajinka u studiju 24sata: Ovo je humanitarna katastrofa, na ulicama gradova leže tijela...

- Hvala vam što vam se svidjelo moje pjevanje. Svaki dan vježbam pjevanje, ujutro, popodne i navečer. Vježbam, zato je tako dobro ispalo - zaključila je Amelie te nadodala:

 - Uvijek mi je bio san pjevati.

Podsjetimo, djevojčica je nedavno nastupila i na stadionu u Poljskoj. Bila je odjevena u tradicionalnu ukrajinsku haljinu te je otpjevala ukrajinsku himnu. Bio je to koncert povodom prikupljanja pomoći za Ukrajinu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MarjanaKrstavac 05.04.2022.

    vidim pesimizma ne fali😤

  • Vimli Beromš 05.04.2022.

    Jel tako bilo i neko dijete iz Sirije, Iraka, Palestine, Libije, Afganistana?

  • Crozag_blokirani 05.04.2022.

    Iz ratnog pakla već nastupa u Walesu..., tak je i ona naša mala Vukovarka iz kolone u crvenom kaputiću odmah nastupila s Bečkom filharmonijom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare