To je to što me zanima!

Cusack objavio snimku Dvornika i Bate: 'Vrijeme je za revoluciju'

Dežurni komentatori na Twitteru su tu objavu odmah povezali s prosvjedima u Beogradu te zaključili kako je John poslao poruku demonstrantima, no ima i onih koji misle da je objava posvećena Trumpu
Vidi originalni članak

Holivudska zvijezda John Cusack (54) objavom na Twitteru dao je do znanja da prati događaje na Balkanu. Naime, objavio je isječak iz kultnog filma 'Crveni udar' koji se snimio 1974. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Godišnjica smrti Borisa Dvornika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U sceni koju je John podijelio su pokojni glumci Velimir Bata Živojinović i Boris Dvornik, koji glume rudare u Trepči i sabotiraju Nijemci u iskorištavanju rude za izradu oružja.

Dvornik u sceni pita koliko je sati, na što je Bata odgovorio: 'Vrijeme je revolucije'. Dežurni komentatori na Twitteru tu su objavu odmah povezali s prosvjedima u Beogradu te zaključili kako je John poslao poruku demonstrantima. 

Međutim, bilo je i onih koji su ovu objavu povezali sa stanjem u SAD-u. John nerijetko društvene mreže koristi za oštre kritike na račun aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa (74). Donald će se na predsjedničkim izborima u studenom 2020. boriti za drugi mandat i to protiv kandidata demokrata Josepha Bidena (77). 

Inače, John Cusack je jedno vrijeme snimao u Srbiji i to s glumcem Sergejem Trifunovićem (47) u filmovima 'War, Inc' iz 2008. i 'Gavran' iz 2012. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • netko iz 2 mase 14.07.2020.

    ni balkanci ne mogu razumiti balkan, a kamoli neki USA tip

  • 5FDP 14.07.2020.

    Bravo Cusack !

Komentiraj...
Vidi sve komentare