To je to što me zanima!

Cvitešić: 'Prva ljubav nije me primijetila, samo je otišla'

SUZE BISERNE Karlovčanka se proslavila u svijetu glumom, voli nogometaša Niku Kranjčara, ali pamti i svoje prve ljubavne poraze
Vidi originalni članak

Bila sam zaljubljena u jednog dječaka koji je išao u osmi razred. Bio je apsolutno najzgodniji dečko u školi i, naravno, nije mu padalo na pamet gledati klinke iz 5. ili 6. osnovne, i nikako me nije primjećivao, rekla je Zrinka Cvitešić (38). Glumica se u dokumentarnom serijalu 'Mistika uspjeha' na HRT-u raspričala o ratnom razdoblju, profesionalnim uspjesima, ali i o prvoj ljubavi.

ODMOR U ZAGREBU Njihova zimska idila: Zrinka i Niko uživali su na klizanju

- Moja se simpatija jednog dana iznenada došla pozdraviti jer se njegova obitelj naprasno selila - rekla je Cvitešić. Tad je glumica prvi put shvatila da se nešto događa, da nešto nije u redu. Nedugo nakon toga imala je prvi susret s ratom kad je u dvorištu svoje kuće ugledala uperenu tenkovsku cijev.

ZVJEZDANE ZAVRZLAME Ljubavni trokuti: Zbog treće osobe prekidali veze i brakove

Tad je shvatila zašto se zgodni mladić odselio iz Karlovca. Cvitešić ne treba puno da bude sretna. Još kroz srednju školu shvatila je da je najsretnija kad nešto stvara.

- U kazalištu, u Zorin domu, to su bile predstave, s frendovima poslije škole na dekici na obali Korane uz gitaru su to bile neke pjesme, ali uglavnom to stvaranje nečega s raznim energijama je nešto što me činilo sretnom i ispunjenom - rekla je Zrinka.

DVA LICA ANE ŠAFRANEK Mirjana se s Fulirom ljubila 13 puta, Zrinka je za njim 'patila'

Glumica koja se u svijetu proslavila glavnom ženskom ulogom u mjuziklu 'Once' trenutačno živi na tri adrese jer u Zagrebu i Londonu radi, a njezin dečko Niko Kranjčar (33) igra za Glasgow Rangers, pa često putuje i u Škotsku. Zrinka je nedavno u predstavi HNK u Zagrebu 'Tko pjeva zlo ne misli' utjelovila lik Ane Šafranek.

'NA PROBAMA SE SMIJEMO' Zrinka Cvitešić na zagrebačkim daskama postaje Ana Šafranek

Idi na 24sata

Komentari 80

  • KusNjega 14.03.2018.

    Oli nisu za njom poludjeli u Hooliwodu, ili pak Londonu. Davno je bila 2014.g.

  • 14.03.2018.

    prelijepa je

  • bubi1_1 14.03.2018.

    Ja ne znam al ona je meni nekak tak odbojna od kad je bila sa onim ozenjenim.. nije ni on svetac da se razmemo.. zabu tesko u vodu naterat...al bas mi je nekak bljak ... na stranu njenu glumu i pjevanje al mi se ne dopada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare