To je to što me zanima!

Dalić i supruga u braku već 25 godina: 'Nije nam bilo lako...'

Iako je završila ekonomiju, napustila je posao kako bi nam se posvetila. Nije lako s tri muškarca u kući. Pazila je da izađemo na pravi put. Sačuvala je obitelj uz puno truda i energije, izbornik često hvali Davorku
Vidi originalni članak

Krenuli smo od nule. Bili smo cura i dečko koji su htjeli nešto napraviti od života. Željeli smo zajedno nešto izgraditi. Bilo je uspona i padova, bili smo ponekad i pred zidom, ali sve smo uspjeli prebroditi, rekao je izbornik Zlatko Dalić (51) o svom odnosu sa suprugom Davorkom (50). 

Par je u braku 25 godina i oboje su iz Livna, a upoznali su se još u srednjoj školi. Dalić je tada igrao za Hajduk, a Davorku je viđao na svoje slobodne dane. Kada je Davorka upisala fakultet u Splitu, Zlatko je potpisao ugovor za tadašnji Dinamo iz Vinkovaca (današnju Cibaliju) zbog čega su bili razdvojeni. 

Čim je ona diplomirala ekonomiju, par se zaručio i skupa su otišli živjeti u Varaždin gdje je Zlatko igrao za Varteks. Već nakon pola godine su se vjenčali, a izbornik hrvatske nogometne reprezentacije ne krije da su imali teških trenutaka. No ističe da su sačuvali brak. Supružnici imaju sinove Tonija (25) i Brunu (20) i Dalić kaže da su mu djeca najvažnija na svijetu, ali supruga ima posebno mjesto u obitelji. 

- Iako je završila ekonomiju, napustila je posao kako bi nam se posvetila. Nije lako s tri muškarca u kući. Pazila je da izađemo na pravi put. Sačuvala je obitelj uz puno truda i energije - ispričao je svojedobno izbornik.

Ne skriva da je propustio puno u odgoju sinova, a kaže da ga je Davorka učila da budu pošteni i korektni. Usmjeravala ih je da cijene prave vrijednosti, a školovanje im je uvijek bilo na prvome mjestu. 

Dok Bruno studira menadžment na američkom fakultetu u Zagrebu, Toni je završio digitalni marketing i nastupa kao DJ pod imenom Tony D u noćnom klubu na plaži Zrće na Pagu. 

- Potičem ih da svoje mjesto u društvu nađu obrazovanjem, a ne uz pomoć toga što sam ja to što jesam. Usmjeravamo ih da se ne izgube u neželjenom smjeru - rekao je svojedobno Dalić koji je sa suprugom išao na nastup sina DJ-a prošle godine. Izbornik je komentirao da to stil glazbe njega i Davorke pa nisu zaplesali, ali su ostali cijelu noć slušati Tonija. 

KAD 'VATRENI' ZAPJEVAJU Playlista za pobjede: Slave uz Milu Kitića, Grdovića i klasiku

Dalićev stariji sin ove godine nastupa na Zrću dok njegova djevojka Alma Fabulić (22) u istom klubu radi kao voditeljica hostesa i tamo ima posao već nekoliko sezona. Mladi par je u vezi od siječnja ove godine. Alma je bila prva pratilja Miss Universe Hrvatske 2015., a studira pravo. 

U VEZI OD SIJEČNJA Sin Zlatka Dalića ljubi bivšu misicu: Rade skupa na Zrću

- Potpuno sam se posvetila fakultetu i primarni mi je cilj u životu baviti se time - rekla je za Večernji list. Alma je živjela u Kini gdje je radila u modnoj agenciji. Prije nekoliko godina rekla je kako joj je izbor za Miss Universe Hrvatske bilo super i zabavno iskustvo pomoću kojeg je stekla mnoga poznanstva. Dalićev stariji sin Toni bavi se i nogometom, pa je dopredsjednik, direktor i član izvršnog odbora NK Varaždin.

OVDJE IZBORNIK ODMARA Dalićevi dvori: Po Pagu se vozi na skuteru, a smiruje ga more

VIDI OVO: 9 najgorih Kardashian skandala.

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 05.07.2018.

    sretno im

  • taft 05.07.2018.

    I što je sad tu vijest?Bosanac ko Bosanac..Žena završila ekonomiju,napustila posao da se može brinuti o obitelji...zamisli vijesti!Oboje pričaju bosanski skup s djecom,na Hrvatskoj su sisi svi...Jedino što bi članak ipak trebao biti pod rubrikom Vijesti iz svijeta jer Bosna nikako nije Hrvatska iako su već svi Bosanci i Hercegovci u njoj zahvaljujući Tuđmanu.

  • gvagec 05.07.2018.

    Vjerujem da Vam nije bilo lako i mojemu susedu ni lako ove godine opet po treći puta mijenja kuhinju. Teška su to vremena i nije to lako podnjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare