Obavijesti

Show

Komentari 71

Playlista za pobjede: Slave uz Milu Kitića, Grdovića i klasiku

Playlista za pobjede: Slave uz Milu Kitića, Grdovića i klasiku
8

DAJ PJESME Uz Grdovića su slavili, na Halidove pjesme su plakali, a s Bulićem i Prljavcima su se nabrijavali. Naši nogometaši obožavaju se družiti s estradnjacima...

VIDEO

Mladen Grdović (59) i Halid Bešlić (64) najčešće trešte iz zvučnika naših nogometaša kada slave velike pobjede. Nakon 1. kruga SP-a, 'vatreni' imaju mnogo razloga za slavlje, a uz svaku proslavu, naravno, ide i glazba. Osim Grdovića i Bešlića, popularni su još Mile Kitić (66), Saša Matić (40) i drugi. 


POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:38

- Pjevao sam na svadbama Modrića, Olića, Srne, Balabana i drugih nogometnih zvijezda. Svaka proslava bila je posebna na svoj način i uvijek mi je bila posebna čast. Kad je u pitanju visina honorara, to je poslovna tajna. Otpjeva se i bez honorara prijateljima i ljudima koji to zaslužuju - priznao je Bešlić.

- Legenda i ja smo proslavili Novu godinu - rekao je Tin Jedvaj (22), koji je s prijateljima i djevojkom pjesmom proslavio ulazak u 2015. u zagrljaju Halida. Pjevač je također prije osam godina iznenadio i današnjeg pomoćnog trenera Ivicu Olića (38) za rođendan. Restoran je bio u mraku, a kad su se upalila svjetla, pjevač je nogometašu zapjevao 'Prvi poljubac'. Supruga Natalie (37) bacila se Ivici u zagrljaj, a nogometaš je zaplakao. Bešliću se 2011. na svadbi Luke Modrića (32) i njegove supruge Vanje (37) pridružio i Grdović.

- Oni meni pivaju, ne ja njima. Puno vole moje pisme, pivaju mi ‘Dalmatinac sam’, ‘Evo mene, moji ljudi’ i druge. To su sve krasni momci, sretan sam da smo ostali dva dana u hotelu kad se Modrić ženio - prisjeća se Grdović.

Da nogometaši vole pjevače sa srpske estrade, dokazuje Marcelo Brozović (25), koji se nakon propalog transfera u Sevillu liječio vožnjom u novom Rolls-Royceu uz pjesme omiljenog mu pjevača Kitića. To nije bio prvi put da se Marcelo opuštao uz njega. Naime, u lipnju prošle godine u svom Ferrariju uživao je uz pjesme srpskog turbofolk pjevača.

Ivan Rakitić (30) također voli Kitića, koji ga je prošle godine došao podržati kad je Barcelona igrala protiv Celte. Rakitić je s kolegama otišao na njegov koncert, a na kraju je bio izbačen iz kluba prije 11 godina.

Hrvatski nogometaši su plasman na ovogodišnje SP u Rusiji počeli slaviti već na travnjaku pirejskog stadiona u studenom prošle godine. Slavlje su nastavili u svlačionici uz ‘Ružu Hrvatsku’ Prljavog kazališta, a vjerni obožavatelj Prljavaca je Mario Mandžukić (32).

- Sve je lako kad si mlad, kad si heroj ulice i kad živiš u crno-bijelom svijetu. Ili kad slušaš Prljavce - poručio je bendu nogometaš, koji se prošle godine pohvalio novim pločama i CD-om omiljenog mu benda. Dok Mandžo sluša Houru i Bodaleca, Mateo Kovačić (24) više voli srpske estradnjake, pa je prije četiri godine suprugu Izabel (24) za rođendan iznenadio koncertom Bobana Rajovića (46).

- Poslije odlične rođendanske zabave s legendom. Mateo hvala ti na gostoprimstvu - napisao je Rajović pokraj zajedničke fotografije. Na prošlogodišnjem vjenčanju Kovačiću je zapjevao Saša Matić (40), a za dobru zabavu tada su bili zaduženi i Jole (46) i klapa Intrade.

Matića vole i Andrej Kramarić (27) i Dejan Lovren (28). Dečki su zapjevali Matićevu pjesmu 'Kralj izgubljenih stvari', a riječi su posebno dirnule Lovrena, koji je u jednom trenutku rukom lupio po stolu. Mateo Kovačić je također prije tri godine zajedno s Ivanom Perišićem (29) u Beogradu slušao Miroslava Ilića (67) i Šabana Šaulića (67).

I dok njegovi kolege nogometaši slušaju srpske pjevače, Vedran Ćorluka (32) najviše uživa u glasu svoje odabranice Franke Batelić (26). Nogometaš se prije prvenstva pohvalio Frankinom pjesmom. Na društvenoj mreži objavio je video u kojem pjeva stihove njezine pjesme zajedno s ostalim reprezentativcima u autobusu.

VIDI OVO: Problemi u seksu s kojima se suočavaju mnogi parovi.

Veznjak Milan Badelj (29) najviše sluša klasičnu glazbu zbog djevojke Martine koja je studira, a jednom je prilikom naglasio da narodnjake sluša samo kad ga na to ‘natjera’ izlazak uz koju kap alkohola. Domagoj Vida (29) prije Svjetskog prvenstva je viđen na koncertu Dine Merlina (55), a Lovre Kalinić (28) voli slušati Jelenu Rozgu (40).

VIDI OVO! 5 najboljih poza sa seks kada imate opekline od sunca. 

VIDI OVO! Teorija zavjere: Meghan Markle je zapravo robot. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu