To je to što me zanima!

Danijel Subašić: 'Moja žena, moja stijena, moja kraljica...'

Vratar i Antonia Bozzo su u vezi 16 godina i žive u Monte Carlu, a Danijel igra u klubu AS Monaco. Par ima stan u Zadru odakle je Subašić
Vidi originalni članak

Glavni junak hrvatske reprezentacije na utakmici s Danskom golman Danijel Subašić (33) pohvalio se svojom dugogodišnjom djevojkom Antoniom Bozzom (33). 

- Moja žena, moja stijena, moja kraljica. Ljubav se zove imenom tvojim - istaknuo je Subašić pokraj fotografije na kojoj pozira s Antoniom uz more. Par je u vezi 16 godina i žive u Monte Carlu i vratar igra u klubu AS Monaco. Antonia i Danijel imaju stan u Zadru odakle je Subašić. Fanovi nogometnog reprezentativca su komentirali kako su savršen par i da su ponosni na Danijela. 

- Doktore, legendo. Najdraži golman. Tako ste slatki zajedno. Kralj i kraljica, čuvaj je dobro legendo - napisali su obožavatelji. Dodali su kako su prelijepi, a neke je zbunilo kako je Subašić u Zadru na fotografiji, ne u Rusiji. Danijel je obranio tri penala Danskoj i postao glavni 'krivac' što se Hrvatska plasirala u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva. 

HVALA TI, NAŠ DANIJELE! Svetko Ćustić: Sve su to moja djeca, prijatelji moga Hrvoja...

- Ma dobro, malo lutrija, malo imaš iskustva, već sam stara raga, 34 su mi godine. Pet penala sam ove godine dirao, a nisam skinuo nijedan. Lani sam skinuo svih pet. Takav je život. Ali nije to bitno što sam ja skinuo tri penala, bitno je da smo mi pobijedili i da je hrvatski narod sretan - bio je skroman Subašić nakon pobjede. 

PONOSNI RODITELJI Mama Subašić: Ne mogu ja to gledati, izađem van i šetam...

Dodao je kako je riječ o instinktu, a ne analizi te da je dobro ispalo. Istaknuo je kako su penali lutriji i možeš skinuti tri ili nijedan. 

JUNAČINA SUBAŠIĆ: 'Molio sam: Daj Bože, nagradi nas, trebamo samo malo sreće'

VIDI OVO: 10 koraka za savršenu masturbaciju.

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • black_cat 03.07.2018.

    napokon žena nogometaša koja ne izgleda izvještačeno

  • 03.07.2018.

    Svaka čast, neka potraje ta ljubavna idila.

  • dvadesetčetverosatnivirusić 03.07.2018.

    živili sto godina u zdravlju i sreći

Komentiraj...
Vidi sve komentare