Obavijesti

Sport

Komentari 99

Mama Subašić: Ne mogu ja to gledati, izađem van i šetam...

Mama Subašić: Ne mogu ja to gledati, izađem van i šetam...
1

Nema šanse da gledam utakmice u kojima igra moj Danijel. Otkako se ozlijedio kad je igrao za Hajduk, ne gledam kad on igra. Izađem van i šećem, rekla nam je Boja Subašić, majka Vatrenog golmana

VIDEO

Neopisivo je bilo gledati utakmicu protiv Danske. Malo smo strepjeli kad su bili penali, ali sve je dobro završilo. Sad ćemo dobiti Ruse i idemo u finale s Brazilom - rekao je Danijelov otac, umirovljeni pekar Jovo Subašić (63).

Za razliku od njega, supruga Boja (62) ne gleda Danijelove utakmice.

- Nema šanse, otkako se Danijel ozlijedio kad je igrao za Hajduk, ne gledam njegove utakmice. Bilo je to protiv Zadra i nakon toga ne gledam. Ne mogu. Kad je utakmica, šećem oko kuće - rekla je Danijelova majka Boja Subašić.

- Ponosni smo na našeg Danijela - dodali su mama i tata Subašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO

Subašićevi roditelji: Ponosni smo na svog sina! Reporterka: Mare Knežević

Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 2. srpnja 2018.

Jovo i Boja Subašić prije dvije godine preselili su se iz Zadra na selo, u malo mjesto Zagrad blizu Benkovca.  Selo broji petnaestak kuća, a onu u kojoj zajedno s bakom žive ponosi roditelji hrvatskog golmana obnovio je baš Danijel.

Odrastao je Danijel u Zadru s majkom, ocem i dva starija brata, Milanom i Oliverom. Živjeli su u blizini igrališta Stanovi, u današnjoj Molatskoj ulici.

Kad je imao šest godina prvi je put otišao na trening.

- Nije Danijel odmah stao na gol. Tek kad je imao 10 godina igrali su neku utakmicu, golman se ozlijedio i nisu imali drugog, a Danijel je trenera Miška Paunovića pitao - treneru, mogu li ja stati na gol? I kako je stao, tako je i ostao. Izrastao je do metar i 92 - ispričao nam je Jovo Subašić.

Ostalo je povijest. 

Danijel nas je bravurama na golu odveo do četvrtfinala postavši tek drugi golman u povijesti svjetskih prvenstava koji je u raspucavanju obranio tri penala, nakon Portugalca Ricarda protiv Engleske 2006. godine.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske