To je to što me zanima!

Danijela Dvornik otkrila što bi radila kada je Dino dolazio s koncerta: 'On nije volio tišinu'

Danijela Dvornik se uz stihove pjesme 'Noćas' prisjetila pokojnog supruga, pjevača Dine Dvornika
Vidi originalni članak

Danijela Dvornik (56) se prisjetila pokojnog Dine uz stihove njegove pjesme 'Noćas'. 

PODIJELILA MUDRE CITATE Danijela Dvornik: 'U kakvom mi svijetu živimo? Brak važniji od ljubavi, izgled važniji od duše...'

- Ova pjesma u podlozi... flashback teški. Svaka pjesma me vrati točno u vrijeme kad je nastala. A nisam je čula dugo i sad kad sam je slušala odvrtio mi se kratkometražni film u glavi - započela je Danijela, pa ispričala kakav je Dino bio kada bi došao doma nakon koncerta. 

- On dolazi u rano jutarnji sat kući nakon koncerta iz nekog grada. Par tisuća ljudi je na njegovom koncertu skupa s njim plesalo i pjevalo, skandiralo njegovo ime, a on se po tko zna koji put toj istoj publici davao 150%. Tamo negdje na toj pozornici, on je bio kralj u svom kraljevstvu. Čim bi otvorio vrata stana, znao je da Ella i ja spavamo totalno nesvjesne sto se njemu događalo. Nije volio tišinu, adrenalin bi ga još držao pa nije mogao ni zaspati. Imao je potrebu pričati pa bi mi otvorio vrata sobe i otišao u dnevni boravak na drugom kraju stana i od tamo pričao… meni koja spavam. A ja bi svako malo kroz san prozborila: 'mmmmm..aha…ok'. Davala sam mu do znanja da čujem sto priča iako nisam imala blage veze - pričala je. 

Dino bi joj onda, otkriva, rekao: 

- Dani, ma ti mene uopće ne slušaš! Je*e se tebi di sam ja bia! Je li imaš šta za reći? - prisjetila se pa otkrila da bi mu na to samo rekla: 'Kad završiš sa cigaretama, iskreni pepeljaru u smeće i otvori prozor! Nemoj zaboraviti.'

- On bi još neko vrijeme sjedio u dnevnom boravku ali bi ga samoća i tišina koju nije volio, otjerala u krevet . Koliko god ova moja zadnja rečenica zvučala nezainteresirano i hladno, značila je jako puno. Značilo je da je došao doma! A tu je bio običan muž i otac koji je došao iz noćne smjene. Tada nisam nikada razmišljala o toj tranziciji iz Dina 'zvijezde'  i Dina 'običnog' u svega nekoliko sati, i kako je to utjecalo na njega. Jer, razmišljajući sada, to uopće nije bilo lako. Pa ipak, Dino nije volio hotelske sobe, rađe bi vozio kući , htio je spavati u svom krevetu sa ženom koja ga nije slušala - zaključila je Danijela. 

POGLEDAJTE VIDEO: SUDJELUJTE U BOŽIĆNOM DARIVANJU LILLE I 24SATA!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mato Dukovac 22.12.2023.

    Pa do kada će parazitirati na pokojniku?

  • post it 22.12.2023.

    Dino je stvarno bio i uvijek će mojoj generaciji ostati neprežaljeni kralj funka i genijalni muzičar. Nama je bio bitan zabavljač i dobra mjuza i to se od njega dobivalo u potpunosti. Ali živjeti sa takvom osobom nije ni malo lako, od alkohola, droge, ludosti što izvodi..... Hoću reći, možemo mi pričat svašta o Danijeli, ali ona je uz njega ostajala u dobru i u zlu (a za to treba imati jake živce i želudac) i zaslužila je svaku lipu od njegovog nasljeđa.

  • japanokinezjapano 22.12.2023.

    Ova se non-stop nešto prisjeća kako bi bila u điru, a u stvari je ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare