To je to što me zanima!

Danijela i Grašo se javili: 'Da, živimo na odvojenim adresama'

Bliski prijatelji Petra Graše potvrdili su da je noć s utorka na srijedu proveo na fešti u Mostaru i da se Danijela trenutno nalazi u Istri. No, vijest o njihovom prekidu bila je i njima novost
Vidi originalni članak

Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata, tako i određenih osobnih razloga, rekla je za Jutarnji list, u ime Danijele Martinović i Petra Graše, Martina Podgorski

POGLEDAJTE VIDEO: Potvrdili su navode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, voditeljica komunikacija Petra Graše time je potvrdila priču o njihovom prekidu koja je šokirala javnost. 

Jedan od najskladnijih, ali i najdugovječnijih parova na domaćoj estradi ovime je izgleda stavio točku na kraj svojoj ljubavi. 

Petar i Danijela u vezi su bili više od 24 godine no, nikada nisu izrekli sudbonosno da. 

Glazbenici su svoju vezu oduvijek uspješno skrivali od očiju javnosti, a navode o prekidu zasad nisu komentirali. Na naše pozive i dalje ne odgovaraju.

Njegovi bliski prijatelji potvrdili su da je Grašo noć s utorka na srijedu proveo na fešti u Mostaru i da se Danijela trenutno nalazi u Istri. No, vijest o prekidu bila je i njima novost, doznaje Jutarnji list.

- Danijela i Petar prekinuli? Ma daj! Po koji put - rekao je kroz smijeh za Jutarnji jedan splitski glazbenik čime je aludirao na to da je ovaj par, bar prema novinskim natpisima, već puno puta prekidao svoju vezu. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • prdanjak 07.05.2021.

    Znaci vi prvo pustite navode pa onda ih potvrdite😂😂🤣

  • q12122r 06.05.2021.

    I bilo je vrime.

  • 06.05.2021.

    Zašto bi mu bila paravan? što ima od toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare