Show

Komentari 93

Danijela i Grašo se javili: 'Da, živimo na odvojenim adresama'

Danijela i Grašo se javili: 'Da, živimo na odvojenim adresama'

Bliski prijatelji Petra Graše potvrdili su da je noć s utorka na srijedu proveo na fešti u Mostaru i da se Danijela trenutno nalazi u Istri. No, vijest o njihovom prekidu bila je i njima novost

Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata, tako i određenih osobnih razloga, rekla je za Jutarnji list, u ime Danijele Martinović i Petra Graše, Martina Podgorski

POGLEDAJTE VIDEO: Potvrdili su navode

Naime, voditeljica komunikacija Petra Graše time je potvrdila priču o njihovom prekidu koja je šokirala javnost. 

Jedan od najskladnijih, ali i najdugovječnijih parova na domaćoj estradi ovime je izgleda stavio točku na kraj svojoj ljubavi. 

Petar i Danijela u vezi su bili više od 24 godine no, nikada nisu izrekli sudbonosno da. 

Zagreb: Petar Grašo nastupio na Rujanfestu

Glazbenici su svoju vezu oduvijek uspješno skrivali od očiju javnosti, a navode o prekidu zasad nisu komentirali. Na naše pozive i dalje ne odgovaraju.

Njegovi bliski prijatelji potvrdili su da je Grašo noć s utorka na srijedu proveo na fešti u Mostaru i da se Danijela trenutno nalazi u Istri. No, vijest o prekidu bila je i njima novost, doznaje Jutarnji list.

- Danijela i Petar prekinuli? Ma daj! Po koji put - rekao je kroz smijeh za Jutarnji jedan splitski glazbenik čime je aludirao na to da je ovaj par, bar prema novinskim natpisima, već puno puta prekidao svoju vezu. 

Najčitaniji članci