To je to što me zanima!

Danijela nakon prekida radi punom parom: Nastupila je na zabavi u izazovnoj kombinaciji

Pjevačica je podigla je atmosferu veselim nastupom i atraktivnim izgledom. Nastupila je u pripijenoj majici boje kože, s upečatljivom šminkom i novom frizurom
Vidi originalni članak

Pjevačica Danijela Martinović (50) je nedavno nastupila u Zagrebu prvi put nakon dvije godine i energijom je očarala publiku u klubu Mint. Nastavila je istim tempom i sada je nastupila na privatnoj božićnoj zabavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danijela je prošli vikend zabavljala goste na božićnom partyju Poliklinike Milojević u jednom zagrebačkom baru, gdje je bila gošća iznenađenja.

Podigla je atmosferu veselim nastupom i atraktivnim izgledom.Nastupila je u pripijenoj majici boje kože, s upečatljivom šminkom i novom frizurom.

Podsjetimo, Danijela je nedavno prvi put otvoreno progovorila o prekidu s Petrom Grašom (45), koji je nakon nje pronašao sreću s Hanom Huljić (30). U velikom intervjuu za Gloriju Danijela je njihovu 26-godišnja vezu opisala kao 'lijepu prošlost'.

NAPOKON PREKINULA ŠUTNJU Danijela progovorila o prekidu s Grašom i bogatom Austrijancu: 'Najpoštenije je krenuti dalje...'

- Ne može te mimoići trenutak koji je neizbježan - rekla je tada Danijela, koja s puno optimizma gleda u budućnost te je spremna za novi početak u 50-oj godini.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Grgasaurus 25.01.2022.

    Meni ona baš dobro izgleda

  • Cherylin 23.12.2021.

    Danijela je dobro..pišite o njoj a ne o njima

  • Vendetta. 23.12.2021.

    Ova crna haljina je odlicna, otkriva bas onoliko koliko treba. I odlicno joj stoji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare