Show

Komentari 96

Danijela progovorila o prekidu s Grašom i bogatom Austrijancu: 'Najpoštenije je krenuti dalje...'

Danijela progovorila o prekidu s Grašom i bogatom Austrijancu: 'Najpoštenije je krenuti dalje...'

Nakon višemjesečne šutnje splitska pjevačica je otvorila dušu o prekidu 26-godišnje veze s Petrom Grašom, a osvrnula se i na svoj novi ljubavni život te muškarca s kojim se povezuju

Splitska pjevačica Danijela Martinović (50) prvi put je otvoreno progovorila o prekidu s Petrom Grašom (45), koji je nakon nje pronašao sreću s Hanom Huljić (30). U velikom intervjuu za Gloriju Danijela je njihovu 26-godišnja vezu opisala kao 'lijepu prošlost'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne može te mimoići trenutak koji je neizbježan - rekla je Danijela, koja s puno optimizma gleda u budućnost te je spremna za novi početak u 50-oj godini.

- Nepisano je pravilo da se veze završavaju dramatično, ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i cijeniš, onda je razlaz još neshvatljiviji - kaže pjevačica, te dodaje kako se ponekad dogodi da neke stvari koje su nam bile bitne postanu gotovo nebitne, a počnu nas zaokupljati i radovati neke druge.

- Kada se to dogodi u vezi, najpoštenije i najiskrenije je da se svatko nastavi razvijati u svom smjeru i u svom ritmu. Ako se odluka donese u pravom trenutku, obostrano poštovanje i zahvalnost ostaju - zaključila je.

- Mislim da je najgore i najopasnije ostati u vezi zbog straha ili obaveze - kaže Danijela, koja tvrdi da nije ni znala da je nakon prekida s Grašom povezuje s bogatim Austrijancem. 

- Stvarno? Blago mi se! Nisam to ni znala, baš dobro da ste mi rekli - komentirala je. 

Najčitaniji članci