Show

Komentari 29

Danijela nakon prekida radi punom parom: Nastupila je na zabavi u izazovnoj kombinaciji

Danijela nakon prekida radi punom parom: Nastupila je na zabavi u izazovnoj kombinaciji

Pjevačica je podigla je atmosferu veselim nastupom i atraktivnim izgledom. Nastupila je u pripijenoj majici boje kože, s upečatljivom šminkom i novom frizurom

Pjevačica Danijela Martinović (50) je nedavno nastupila u Zagrebu prvi put nakon dvije godine i energijom je očarala publiku u klubu Mint. Nastavila je istim tempom i sada je nastupila na privatnoj božićnoj zabavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Danijela je prošli vikend zabavljala goste na božićnom partyju Poliklinike Milojević u jednom zagrebačkom baru, gdje je bila gošća iznenađenja.

Podigla je atmosferu veselim nastupom i atraktivnim izgledom.Nastupila je u pripijenoj majici boje kože, s upečatljivom šminkom i novom frizurom.

Zagreb: Nastup Danijele Martinović u klubu Mint

Podsjetimo, Danijela je nedavno prvi put otvoreno progovorila o prekidu s Petrom Grašom (45), koji je nakon nje pronašao sreću s Hanom Huljić (30). U velikom intervjuu za Gloriju Danijela je njihovu 26-godišnja vezu opisala kao 'lijepu prošlost'.

- Ne može te mimoići trenutak koji je neizbježan - rekla je tada Danijela, koja s puno optimizma gleda u budućnost te je spremna za novi početak u 50-oj godini.

Zagreb: Nastup Danijele Martinović u klubu Mint

Najčitaniji članci