To je to što me zanima!

Danijela se vratila iz užurbanog Zagreba na Brač pa otkrila što ju je dočekalo: 'Duša na mjestu'

Danijela Dvornik bila je u Zagrebu zbog skidanja dioptrije. Sad je opet na svom teritoriju
Vidi originalni članak

Nakon buđenja u rano jutro, kave i malog jutarnjeg razgovora sa vama, pa jutarnje kupovine, onda opet kave na suncu, trebalo je otići u maslinik, baciti pogled što se dešava. Sve je procvalo u ovih 2 tjedna od kada me nije bilo, poručila je Danijela Dvornik (57) u subotu na Instagramu. 

JEDAN PROBLEM ODE, DRUGI DOĐE Danijela Dvornik otkrila kako se osjeća nakon operacije: 'Što da vam kažem, uhvatila me bolest'

Vratila se iz užurbanog Zagreba na Brač, svojim svakodnevnim aktivnostima. Sad joj je duša na mjestu, kaže.

- Zemlja za vrt je stigla, kao i stajsko gnojivo. Nokti su sređeni. Skuhala sam riblji brujet sa palentom za sebe i prijateljicu, udovicu ( samo u mojoj ulici ima 5 udovica i 1 raspuštenica). Trebalo je istrošiti kalorije pa sam se bacila u sređivanje dvora . I eto… subota samo što nije prošla - dodala je uz isječke koji prikazuju njezin dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Dvornik je u Zagrebu bila na skidanju dioptrije. 

- Pošto me svi pitate kako je prošla operacija i jesam li to učinila. Jesam, kao što vidite nemam naočale i sve vidim. Vozila sam bez naočala - rekla je nedavno na društvenim mrežama.

 Riješila je jednu brigu, a zatim se požalila da se razboljela.

- Situacija: gnojna angina, antibiotici, temperatura 38 i dekica - napisala je Danijela.

PODIJELILA S PRATITELJIMA Ella Dvornik u dirljivoj objavi se prisjetila svog pokojnog oca: Muškarac u svakom smislu riječi

- Je*iga, uhvatila me. Boljelo me grlo prije dva dana i pretvorilo se u gnojnu anginu, kako to inače biva kod mene. Pa sam jutros u 5 išla iz Zagreba kako bi stigla do moje doktorice da dobijem antibiotike. Sad imam i temperaturu pa sad ležim. Što da vam kažem...  bit će sve okej. Doma sam. Pozdravljam vas, bit će sve dobro - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Mica Gogica 03.04.2024.

    Joj, kakvi su to zlobni komentari. Brač je najlipši otok na svitu - to Vam kažem i ja, ne samo Danijela Dvornik - jer ljetujem na Braču 2 desetljeća s prekidima, ali sam mu vjerna zadnjih 12 godina. I vjerujem da, čim se vratila Danijela na Brač - duša je na mjestu. Tako je i meni srce na mjestu, čim trajekt iz prekrasnog Splita krene put Brača, i uplovljava u supetarsku trajektnu luku. Uostalom, po onome kako Danijela piše - uopće nije nesretna, ni napuštena, dapače, žena živi solo život punim plućima. Hm, a neki muški bi rado imali takvu 'krm...u' u krevetu, pa i da im kužinava, radi po vrtu, preuređuje stan, posprema - dobar je komad Danijela za svojih 57 godina, i sve ono što sam napisala ide joj od ruke, što potkrjepljuje slikama da to sve radi. Stoga, okanite se više tog uvredljivog tona - nije pristojno. I ne bih rekla da si ona utvara da ima 20 godina. Znate, prišapnut ću Vam još nešto - tamo u Dalmaciji pristojno je damu u godinama nazvati - ne babetina, nego šjora.

  • XM12 24.03.2024.

    Koje je marke auto? Pitam za prijatelja. I, da li ide vozacica uz njega?

  • lily A 23.03.2024.

    Brac za nesretne i napustene

Komentiraj...
Vidi sve komentare