To je to što me zanima!

Dara Bubamara (44) i dečko (23) se pomirili: Opet ga prati

Folk pjevačica Dara Bubamara dugo je uživala na luksuznim putovanjima s 23-godišnjim dečkom Tonijem, no njihovoj romansi u travnju došao je kraj. Ipak, čini se kako su se već pomirili
Vidi originalni članak

Popularna srpska pjevačica Dara Bubamara (44) i njezin dečko Toni (23) u travnju su se prestali pratiti na Instagramu, što je tada pokrenulo brojna nagađanja o njihovom prekidu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dara Bubamara i dečko Toni uživaju na putovanju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Toni je poduzetnik i investitor u kriptovalute, a zajedno su proveli vrijeme lockdowna putujući po egzotičnim destinacijama. Oboje su na društvenim mrežama objavljivali brojne zajedničke trenutke s luksuznih putovanja i činilo se kako u njihovoj vezi 'cvjetaju ruže'.

ZAMIJEŠALA BOKOVIMA Dara Bubamara ne krije koliko uživa s upola mlađim dečkom na luksuznoj jahti u Dubaiju

Odjednom su iz nepoznatog razloga izbrisali sve zajedničke fotografije s Instagrama i tako uklonili svaki trag da je ikada bilo ičega među njima. Dara je tada demantirala glasine o prekidu i ubrzo objavila novu fotografiju s Tonijem.

Bez obzira na to, srpski mediji ponovno su spekulirali o njihovom prekidu, a činjenica da su se otpratili na društvenim mrežama ide u prilog njihovoj teoriji.

MLAĐE NIJE SLAĐE Pukla ljubav između Bubamare i 21 godinu mlađeg biznismena?

Ipak, čini se kako su Dara i Toni ponovno u dobrim odnosima. 

Opet su se zapratili na društvenim mrežama i time pozitivno iznenadili svoje pratitelje koji se nadaju novim zaljubljenim fotografijama para.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • darko94 15.05.2021.

    Ma ima on mocugu u gaćama zato ga i voli

  • 02.05.2021.

    mlađe je slađe, dobar štoos, doobaaar, ahahahaahaha

  • ..lola. 02.05.2021.

    Koji osmijeh dečko ima...😄😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare