Show

Komentari 20

Pukla ljubav između Bubamare i 21 godinu mlađeg biznismena?

Pukla ljubav između Bubamare i 21 godinu mlađeg biznismena?

Folk pjevačica Dara Bubamara donedavno je uživala na luksuznim putovanjima s 23-godišnjim dečkom Tonijem, no čini se kako je njihovoj romansi došao kraj...

Popularna srpska pjevačica Dara Bubamara (44) i njezin dečko Toni (23) više ne prate jedno drugo na Instagramu, što je pokrenulo brojna nagađanja o njihovom prekidu.

Dara i Toni, inače poduzetnik i investitor u kriptovalute, proveli su period lockdowna putujući po egzotičnim destinacijama. Oboje su na društvenim mrežama objavljivali brojne zajedničke trenutke s luksuznih putovanja i činilo se kako u njihovoj vezi 'cvjetaju ruže'.

Međutim, nedavno su iz nepoznatog razloga izbrisali sve zajedničke fotografije s Instagrama i na taj način uklonili svaki trag da je ikada bilo ičega među njima. Dara je tada demantirala glasine o prekidu i ubrzo objavila novu fotografiju s Tonijem.

Bez obzira na to, srpski mediji ponovno spekuliraju o njihovom prekidu, a činjenica da su otpratili jedno drugo na društvenim mrežama ide u prilog njihovoj teoriji.

Najčitaniji članci